Constanța: Explozie într-un bloc de apartamente provocată de o acumulare de gaze

Constanța: Explozie într-un bloc de apartamente provocată de o acumulare de gaze

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au intervenit, miercuri, la un bloc de apartamente din municipiul Constanța, în urma unei explozii ce s-a produs la parterul imobilului, de pe strada Bradului, nr. 1, ca urmare a acumulării de gaze, de la o butelie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, Anca Chiriță, explozia produsă de gazele scăpate de o butelie de aragaz a provocat un suflu puternic ce a afectat patru apartamente vecine, de la parter și a deformat ușile altor apartamente de pe scară, până la etajul al doilea.

"Explozia a provocat un incendiu, pe o suprafață mică din apartamentul respectiv, fără urmări grave, dar locatara din apartament, o femeie de peste 70 de ani, a fost evacuată de pompieri și transportată la spital pentru îngrijiri", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU.

Pompierii au mai constatat că suflul exploziei a produs spargerea geamurilor la două autoturisme parcate în fața blocului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...