Constanţa: Un bărbat de 61 de ani suspectat că şi-a ucis soţia, reţinut pentru omor

Constanţa: Un bărbat de 61 de ani suspectat că şi-a ucis soţia, reţinut pentru omor

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din localitatea Tortoman, suspectat că şi-a ucis soţia, a fost reţinut pentru violenţă în familie sub forma omorului, urmând să fie prezentat marţi la Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

"Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 25 iulie 2021, în curtea locuinţei comune din localitatea Tortoman, judeţul Constanţa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei gelozii exacerbate, ar fi ucis-o pe soţia sa, în vârstă de 57 de ani, pe care ar fi lovit-o în mod repetat cu un corp contondent din lemn peste tot corpul, preponderent la nivelul membrelor, astfel că i-a provocat grave leziuni care au condus la moarte, prin şoc hemoragic şi şoc traumatic", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Conform sursei citate, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului şi au dispus reţinerea pentru 24 de ore.

Marţi, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”