Contre între Ciutacu și RO Vaccinare/„Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!

Contre între Ciutacu și RO Vaccinare/„Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!

RO Vaccinare a transmis, într-o postare, că noul campion mondial la 100m și 200 m liber la înot, David Popovici, a avut încredere în medicină și s-a vaccinat împotriva COVID-19, ceea ce i-a permis să se antreneze normal într-o perioadă dificilă.

"Bravo! David, ne mândrim cu tine!
Dacă vă spunem că David a avut încredere în medicină, a ales să se vaccineze și nu a avut absolut nicio problemă de la vaccin, primim comentarii negative?

Da, campionul nostru s-a vaccinat împotriva COVID-19. Mulțumită vaccinului a rămas sănătos într-o perioadă dificilă, a putut să se antreneze normal și a putut să facă performanță.

Performanțele obținute sunt datorate miilor de ore de antrenament, talentului, disciplinei sportive și spiritului său de învingător.
Felicitări, David! Felicitări, campionule!
Sincere mulțumiri și aprecieri părinților!", a fost mesajul celor de la RO Vaccinare.

Desigur, postarea a strâns foarte multe reacții pozitive, dar și negative.

RO Vaccinare către Victor Ciutacu: Când veți zbura

Victor Ciutacu a comentat și a primit un răspuns la care nu se aștepta.

Comentariul lui Victor Ciutacu „eu am făcut trei doze și m-am îngrășat ca porcul. Când câștig Maratonul de la Tokyo? a strâns până în acum 277 de reacții.

Răspunsul administratorilor paginii RO Vaccinare nu a întârziat să apară. „Victor Ciutacu, când o să zburați”, au scris aceștia. Comentariul lor a strâns 567 de reacții.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

4 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!