Controverse după ce Cristina Spătar s-a fotografiat alături de Tristan Tate

Controverse după ce Cristina Spătar s-a fotografiat alături de Tristan Tate

Cristina Spătar a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a publicat o imagine pe contul personal de Instagram în care apare extrem de apropiată de Tristan Tate.

Cu toate că britanicul și fratele său sunt cercetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, vedeta a apărut extrem de apropiată și zâmbitoare în compania acestuia. Iată despre ce este vorba!

În prezent, Tristan Tate și fratele său, Andrew Tate, sunt cercetați în stare de libertate pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol, pe teritoriul României, potrivit Viva.

Dar asta nu înseamnă că cei doi nu au, în continuare, o comunitate solidă de fani în România. Printre persoanele care îi apreciază pare că se numără și Cristina Spătar.Mamă a doi copii, vedeta în vârstă de 51 de ani a surprins pe toată lumea, după ce s-a afișat cu Tristan Tate într-o fotografie pe care a publicat-o pe contul personal de Instagram. În plus, cei doi au apărut extrem de apropiați și familiari, în timp ce petreceau într-un restaurant de lux din nordul Capitalei.

„Despre noaptea trecută…”, a scris Cristina Spătar în dreptul fotografiei.

Imaginea în care Cristina Spătar apare alături de Tristan Tate a stârnit numeroase reacții, în mare parte pozitive. Cu toate acestea, au existat și câteva comentarii în care vedeta a fost aspru criticată:

„Vă admiram până acum… Cum să promovați pe cineva condamnat pentru abuzuri asupra femeilor? Vă pătați imaginea și vă mânjiți pe mâini de la păcatele lui.. Sunteți o doamnă respectabilă, cu familie, nu vă coborâți la acest nivel. E mai bine să ștergeți postarea.”, a scris unul dintre fanii Cristinei Spătar în dreptul imaginii.

Frații Andrew și Tristan Tate, acuzați că racolau tinere prin metoda „loverboy”
Andrew și Tristan Tate fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie, sub acuzația de constituire a un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil.

Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani. Infracţiunile pentru care sunt judecați în acest dosar ajuns la Tribunalul București sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, lovire sau alte violenţe şi instigare la această infracţiune.


Conform DIICOT, infracţiunea de trafic de persoane ar fi fost comisă atât pe teritoriul României, cât şi în Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie. Anchetatorii susţin că fraţii Andrew și Tristan Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, care erau apoi postate pe site-uri pentru adulţi, potrivit Viva.


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Priviți, China a înconjurat Rusia fără ca aceasta să mai opună rezistență

4 Primele semne? / Signa Group, un mare dezvoltator imobiliar austriac a depus o cerere de faliment pentru filiala din Germania

5 „Ești o escroacă! Minți lumea pentru 500 de euro! Marș!” / Vica Blochina și Oana Roman, scandal cu vorbe grele din cauza unui ceai