Copil de doi ani şi jumătate, găsit mort pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră

Copil de doi ani şi jumătate, găsit mort pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră

Un copil în vârstă de doi ani şi jumătate din Medgidia, dispărut joi dimineaţă de acasă, a fost găsit mort pe malul Canalului Dunăre - Marea Neagră, poliţiştii decoperind mai multe leziuni pe trupul băiatului.

Potrivit anchetatorilor, oamenii legii au fost sesizaţi, joi după-amiază, că un băiat în vârstă de doi ani şi jumătate din Medgidia a dispărut de acasă, în jurul orei 10.00.

Poliţiştii au început verificările în acest caz, iar după câteva ore trupul neînsufleţit al copilului a fost găsit pe malul Canalului Dunăre - Marea Neagră, pe nişte pietre, la o distanţă de un kilometru şi jumătate de casă.

Oamenii legii au descoperit că băiatul avea leziuni la cap şi pe abdomen, trupul neînsufleţit al acestuia fiind dus la morgă pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului.

Băiatul provine dintr-o familie numeroasă, fiind vorba despre opt copii care se află în grija mamei.

Poliţiştii şi procurorii constănţeni continuă verificările pentru a stabili împrejurările în care copilul şi-a pierdut viaţa.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990