Cornel Ilie de la Vunk, despre divorț: „Copiilor nu le-am spus că eu și mama lor ne-am separat” VIDEO

Cornel Ilie de la Vunk, despre divorț: „Copiilor nu le-am spus că eu și mama lor ne-am separat” VIDEO

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, cunoscut pentru diplomația cu care a tratat subiectele din viața particulară, și-a deschis sufletul în cadrul podcastului „ Părinți CuMinți” și a vorbit despre cum a abordat problema divorțului în relația cu copiii.

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, este nu doar un artist excepțional, ci și un tată devotat: transformă latura sa artistică într-un liant între el și copiii săi, reușind astfel, prin joacă și imaginație, să se conecteze emoțional cu aceștia, scrie pe pagina de Youtube a emisiunii „Părinți CuMinți”.

Artistul a divorțat de ceva timp de Eliza, femeia care i-a fost soţie timp de 5 ani şi care i-a dăruit doi copii, însă cei mici nu au aflat încă acest lucru.

„Ei știu că eu și mama lor locuim separat pentru că eu am de lucru și pentru că trebuie să plec prin țară ... Dar ne vedem cât se poate de des....Sunt convins că atunci când o să apară momentul pentru această discuție, deși pare delicată, o sa fie mai ușor de înțeles pentru ei, decât îmi închipui eu acum. Probabil la un anumit nivel ei înțeleg ceva, însă nu arată, nu se manifestă”, a mărturisit Cornel Ilie în cadrul podcastului „Părinți CuMinți”, citat de Click!

Cornel Ilie. Captură video YouTube Părinți CuMinți

Tatăl unei fete în vârstă de 8 ani, Zara, și al unui băiat, Cezar, în vârstă de 3 ani, Cornel se consideră un tată „relaxat, mult mai implicat și mai bun tată decât aș fi crezut ca pot fi”. Încercând să fie cât mai conectat emoțional cu cei doi copii, Cornel se simte partenerul de joacă favorit al copiilor săi și, prin puterea imaginației, reușește să transforme activitățile zilnice în adevărate experiențe.

Citește în Click! despre cum se joacă artistul cu copiii săi și despre veleități muzicale ale acestora!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?