Cosmin Contra revine ca antrenor pe un salariu astronomic! Duel cu Cristiano Ronaldo

Cosmin Contra revine ca antrenor pe un salariu astronomic! Duel cu Cristiano Ronaldo

Cosmin Contra, fostul selecționer al naționalei României, revine pe banca tehnciă. „Guriță” a semnat cu saudiții de la Damac FC, ocupanta locului 9 din prima ligă, la care a evoluat în trecut Constantin Budescu.

Cosmin Contra a pregătit și naționala României. Foto Sportpictures

Contra va deveni cel de-al treilea antrenor român prezent în liga în care evoluează și Cristiano Ronaldo, după Marius Șumudică (Al Raed) și Mirel Rădoi (Al Tai).

Fostul selecționer va pleca marți în Arabia Saudită, acolo unde șeicii i-au pregătit un salariu astronomic: 2,8 milioane de euro în primul sezon petrecut la Damac! Din acești bani, el își va plăti și propriul staff, așa cum a obișnuit de-a lungul timpului.

Debutul lui Cosmin Contra la Damac va fi unul special. Sâmbătă, 11 martie, noua lui echipă o va înfrunta în deplasare pe Al Tai, formația pregătită de Mirel Rădoi. Un duel între ultimii doi selecționeri ai primei reprezentative!

Cosmin Contra a pregătit anul trecut pe Al Ittihad, însă a ratat titlul la mustață, după niște rezultate incredibile în ultimele etape, și nu i s-a mai prelungit contractul. Îniante de Al Ittihad, ”Guriță” a mai trecut pe la Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou RF, Alcorcon și naționala României.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă