Cristian Dide, dezvăluire explozivă: Cea care vorbește în trucajele prezentate de Antena 3 este Carmen Dan! Huliganii primeau ordin prin stație direct de la ea!

Cristian Dide, dezvăluire explozivă: Cea care vorbește în trucajele prezentate de Antena 3 este Carmen Dan! Huliganii primeau ordin prin stație direct de la ea!

Cristian Dide, dezvăluire explozivă: Cea care vorbește în trucajele prezentate de Antena 3 este Carmen Dan! Cristian Dide, acuzat de martorul anonim din filmul Luju că ar fi orchestrat violențele de la prostest, a respins acuzațiile. Mai mult, Dide spune că huliganii din Piață erau coordonați chiar de către Carmen Dan, prin stație!

Iată declarația lui Dide pentru G4Media.ro : „O mare parte din așa zisele dezvăluiri sunt niște minciuni. În primul rând nu există un grup #Rezist, formal sau informal. #Rezist reprezintă ideea de luptă împotriva corupției și de profesionalizarea a instituțiilor Statului prin valori meritocratice. În al doilea rând, ca organizator sau ca participant la adunări publice, eu nu am instigat niciodată la acțiuni care să aibă ca scop interacțiunea fizică cu jandarmii, de ultraj și violență nici nu se pune problema. Singura parte pe care o putem defini ca adevărată din film este modul de acțiune al huliganilor așa cum este descris. Problema este că așa cum am spus mai sus, huliganii nu primeau ordin prin semnale de la goarnele din piață ci prin stația de emisie recepție, chiar de la Carmen Dan.

Filmul prezentat de luju.ro este o confesiune a Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan. Am aflat și noi de această tactică și data viitoare o să avem grijă la aceste aspecte. Așa cum a declarat Gabriela Firea, Carmen Dan a pregătit din timp un vinovat pentru 10 august, doar că acesta nu era Speranța Cliseru, eram eu. Acest aspect reiese și din informațiile prezentate de ziare.com atunci când au spus că pe data de 10 august la ora 14:00 Carmen Dan a sunat-o pe Cliseru să o întrebe de ce nu au dispărut platforma și rulota din Piața Victoriei.

Carmen Dan ar fi ieșit o eroină dacă le reușea tot acest scenariu. Spre ghinionul lor nu le-a iesit. Ștefania, jandarmul uitat din „greșeală” în spate, a fost salvată de protestatari, le mulțmesc, protestatarii, oricât de nervoși ar fi fost, nu au atacat mașinile de poliție, le mulțumesc, deci Carmen Dan a ieșit foarte prost din această combinație. Îi anunț că nu voi renunța la proteste și acțiuni de gherilă civică”.

Luju.ro și Antena 3, principali aliați mediatici ai lui Liviu Dragnea, au prezentat luni seară presupusele dovezi promise duminică de șeful PSD în sprijinul ideii că mitingul diasporei din 10 august ar fi fost finanțat din străinătate și ar fi avut o organizare paramilitară.

Luju.ro și Antena 3 (la emisiunea lui Mihai Gâdea) au prezentat o înregistrare video cu un bărbat cu fața ascunsă și vocea alterată, care susține că a fost membru al comunității Rezist și îl acuză pe protestatarul Cristian Dide că a vrut să provoace intenționat ciocniri cu jandarmii. Bărbatul nu prezintă nici o probă în favoarea acuzațiilor sale.

Un alt video prezintă înregistrări audio realizate pe ascuns de la discuții despre care Luju.ro susține că ar fi purtate de Angi Șerban, membru al comunității Rezist. Aceasta a respins deja pe contul său de Facebook acuzațiile.

Altă presupusă probă ar fi donațiile online primite de comunitățile de Facebook pe diverse platforme de susținere, precum Patreon.

Ce a declarat Dragnea duminică seara la Antena 3:

Liviu Dragnea a declarat duminică la Antena 3 că „are informații, care vor apărea săptămâna viitoare” că mitingul din 10 august a fost finanțat din străinătate, că a existat o organizare paramilitară și că a fost o tentativă de lovitură de stat. Dragnea a refuzat să spună de unde știe aceste informații.

- În 10 august, instituțiile statului nu au acționat ilegal, și-au făcut datoria, respectând legislația și regulamentele

- Au fost proteste finanțate și din străinătate. A fost o tentativă de lovitură de stat. E mai puțin important de unde știu. Săptămâna viitoare vor ieși informații despre organizarea de tip paramilitar, despre finanțarea din străinătate. Sper ca DIICOT și Parchetul General să ancheteze.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale