Cristiano Ronaldo, jucător refuzat în Europa: Dezvăluirea venită din Germania

Cristiano Ronaldo, jucător refuzat în Europa: Dezvăluirea venită din Germania

Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, l-a refuzat în această iarnă pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo, a dezvăluit directorul sportiv al clubului german de fotbal, Hasan Salihamidzic, într-un interviu acordat ziarului Bild.

Cristiano Ronaldo, departe de forma sa optimă, în acest moment. FOTO: Profimedia

"Am discutat despre Ronaldo. Dar i-am spus clar lui Jorge Mendes (impresarul lui Ronaldo - n.red.), că nu este fezabil pentru noi. Pachetul general nu se potriveşte lui Bayern, nici financiar, nici sportiv. Nu corespunde filosofiei noastre", a declarat Salihamidzic.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a încercat să rămână la un club de top din fotbalul european după despărţirea de Manchester United, cu care şi-a reziliat contractul în luna noiembrie, înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

În condiţiile în care s-a lovit doar de refuzuri, starul lusitan a acceptat în final oferta clubului Al-Nassr din Arabia Saudită, una foarte bună din punct de vedere financiar. Ronaldo a marcat vineri, din penalty, primul să gol în campionatul saudită, ajutând-o pe Al-Nassr să egaleze in extremis în partida cu Al-Fateh (2-2).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”