Cruyff, incinerat vineri la Barcelona (presa olandeză)

Cruyff, incinerat vineri la Barcelona (presa olandeză)

Fostul fotbalist olandez Johan Cruyff, decedat joi în urma unui cancer pulmonar, urmează să fie incinerat vineri seară la Barcelona, scrie ziarul De Telegraaf, pentru care marele fotbalist a ținut o cronică săptămânală.
Incinerarea va avea loc într-un cadru restrâns, în intimitatea familiei, au precizat ziarul olandez și televiziunea catalană TV3, citate de AFP și EFE.

Într-un comunicat postat pe site-ul fostului jucător și antrenor, familia acestuia nu a menționat vreo dată referitoare la ceremonia funerară.

În acest comunicat, familia lui Cruyff "le mulțumește tuturor pentru toată dragostea, cuvintele călduroase și amintirile împărtășite începând de ieri (joi — n. r.) și în ultimele luni".

Jordi Cruyff, fiul celui dispărut, el însuși fost jucător profesionist, a afirmat că "își dă seama că Johan a fost o sursă de inspirație pentru mulți". Fiul legendarului N.14 al lui Ajax și al Barcelonei a ținut să "mulțumească în mod deosebit medicilor și personalului medical''. ''Aceștia ne-au susținut până în ultima clipă", a spus Jordi Cruyff. De asemenea, familia a cerut să-i fie respectată viața privată.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

2 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

3 Într-un gest fără precedent, toți europarlamentarii români cer șefei Comisiei mai multe posturi pentru români …

4 ULTIMA ORĂ Grave nereguli în calculul pensiilor militare: unele pensii din MAI sunt prea mari, cele din MApN s…

5 ALERTĂ Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu, 5 ani de închisoare în dosarul fin…