CSM: Nouă noi judecători promovaţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

CSM: Nouă noi judecători promovaţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Consiliul Superior al Magistraturii a validat, vineri, rezultatele concursului de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru nouă magistraţi.

Astfel, potrivit ordinii de zi a Secţiei pentru judecători, Denisa Livia Băldean de la Curtea de Apel Cluj a fost promovată, începând cu data de 10 mai, în cadrul Secţiei I civilă a instanţei supreme.

Csaba Bela Nasz de la Curtea de Apel Timişoara a fost promovat în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia a II-a civilă, începând cu data de 10 mai.

Promovaţi în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia de contencios administrativ şi fiscal, începând cu data de 10 mai, au fost Maria Andrieş de la Curtea de Apel Suceava, Alina Nicoleta Ghica de la Curtea de Apel Bucureşti (fost preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii), Beatrice Mariş de la Curtea de Apel Constanţa, Adina Georgeta Ponea de la Curtea de Apel Craiova şi Doina Vişan de la Curtea de Apel Bucureşti.

În cadrul Secţiei penale a Înaltei curţi au fost promovaţi, tot începând cu data de 10 mai, judecătorii Mircea Mugurel Şelea de Curtea de Apel Craiova şi Laura Mihaela Soane de la Curtea de Apel Oradea.

Concursul s-a desfăşurat în perioada septembrie 2020-februarie 2021.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

4 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

5 Marea păcăleală / Cât ficat conțin de fapt conservele de pate