C.Ștefănescu: În PSD sunt și oameni nevinovați, chiar dacă nu apar la TV!

C.Ștefănescu: În PSD sunt și oameni nevinovați, chiar dacă nu apar la TV!

Codrin Stefanescu sare la gatul DNA si ii ia apararea lui Liviu Dragnea, Sevil Shaideh si tuturor membrilor de partid cu probleme penale, relatează ponturifierbinti.com.

Erijat in organul de propaganda si procreere al PSD, Codrin a rabufnit la adresa procurorilor, a justitiei si a tuturor  celor care au ceva cu coruptia si hotia:

Nu este posibil ca in fiecare zi sa tresarim atunci cand auzim pe strada o masina cu sirena! Nu este posibil sa castigi alegerile dar sa iti fie frica sa dai un contract, sa iei un comision, adica sa iti pui in aplicare programul de guvernare.

Aud in fiecare zi la televizor, in presa sau pe Internet, cum sa am fi un partid de infractori. Se vorbeste atat de mult despre coruptie si infractionalitate incat am ajuns sa ma mustre constiinta, chiar daca stiu foarte bine ca am furat cinstit si nu are de ce sa imi fie frica sau rusine.

Ca mine sunt multi dar si mai multi sunt membrii PSD care nu au fost prinsi nici de politie, nici de procurori si nici de DNA. Ei formeaza majoritatea activului de partid.

Voi merge chiar mai departe si va spun in premiera, si chiar va rog sa notati: In PSD sunt si oameni nevinovati, chiar daca nu apar la TV si nu ii cunoaste nimeni, va asigur ca ei exista! Personal cunosc pe cineva, care are un var, care a vazut cu ochii lui un astfel de pesedist intr-un orasel de provincie.

A declarat Codrin Stefanescu, vizibil iritat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 De citit!

4 Fenomen straniu în SUA

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…