CTP anunță că votează cu actualul președinte: Eu o să votez cu creierul, nu cu inima, când mă voi duce la vot.

CTP anunță că votează cu actualul președinte: Eu o să votez cu creierul, nu cu inima, când mă voi duce la vot.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat adeseori pe cei doi protagoniști ai turului doi de la alegerilor prezidențiale 2019, spune că va merge la vot duminică, dar nu va vota cu inima, ci cu creierul. Gazetarul a precizat că nu are de gând nici să-și irosească votul: nu va vota nici alb, nici nu-și va anula sufragiul.

„E votul de duminică. Mie, din punct de vedere uman, nu-mi plac, nu am nicio legătură și nici nu vreau să am cu această doamnă și cu acest domn. Nu vreau! N-aș vrea să-i întreb nimic, n-aș vres să am nicio încercare de comunicare cu ei decât dacă sunt silit de meserie. Facem parte din trei filme cu totul diferite. Asta nu mă va împiedica să mă duc la vot”, a spus CTP. 

El a explicat că un absenteism mare este ceea ce și-ar dori PSD, pentru că l-ar favoriza. „Acum, cuvântul de ordine al vârfurilor propagandei de pe televiziunile PSD nu e Votați Dăncilă, este: Ce să mai mergem la vot, domnule? Nu mai mergem! Toți sunt o apă și-un pământ, oricum câștigă Iohannis!”. Ăsta e lucrul cel mai periculos în momentul de față și asta fac. Sper să nu cădeți în capcana asta”, a punctat CTP.

„Eu voi merge la vot, dar nu voi vota cum vrea mușchiul meu. Mușchiul meu, adică ăsta de aici (arată spre inimă - n.r.). Este un mușchi ăsta, ăsta care bate. Bate, bate tot timpul, nu face nimic altceva, e o pompă, un mușchi. Eu nu votez nici cu ventriculul stâng, nici cu coronarele. Eu o să votez cu creierul, nu cu inima, când mă voi duce la vot. Nici nu voi lăsa votul alb, nici nu-l voi anula, voi pune ștampila corect”, a încheiat gazetarul Cristian Tudor Popescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…