Cu ce se va ocupa Gigi Becali după retragerea din fotbal. „Biserică, rugăciune, casă, oi”

Cu ce se va ocupa Gigi Becali după retragerea din fotbal. „Biserică, rugăciune, casă, oi”

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a susținut o conferință de presă în care și-a anunțat retragerea din fotbal ca urmare manierei de arbitraj a lui Horațiu Feșnic din meciul pierdut cu Rapid, 0-1.

Gigi Becali se va dedica mai mult bisericii. Foto Sportpictures

Finanțatorul roș-albaștrilor a decis și ce va face după ce va ieși din fotbal: se va dedica și mai mult vieții bisericești . „Păi, eu dimineață la 7 mă duc la biserică și după merg acasă. Nici aici nu mai stau. M-ați mai văzut pe mine la palat? Biserică, casă, rugăciune, oi. Mie îmi place să stau cu călugării 5-6 ore. Mă duc pe la mănăstiri, stau câteva zile”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Apoi, Gigi Becali a anunțat că aștepta un mesaj din partea arbitrului Horațiu Feșnic prin care acesta să-și ceară scuze . „Eu mă trezeam cu rugăciunea în cap. Acum, m-am trezit cu Feșnic. I-am dat mesaj și lui. Putea să mă sune: «Bre, nea Gigi, iartă-mă». Știi ce îi ziceam? Bine, tată, ți-ai cerut iertare, te iert. Când ai spus «iartă-mă», de mine ai scăpat. Bravo, bă, Feșnic, ți-ai cerut iertare”, a spus Gigi Becali.

Cât cere Gigi Becali în schimbul FCSB

„E ultima conferință de presă. Emisiunile de Crăciun și de Paște le voi face. Am hotărât aseară, după ceea ce s-a întâmplat… Eu, gata, ies din fotbal. Am 65 de ani. Înainte mai puteam. Să fac eu tensiunea 16 din cauza lui Feșnic? Pe el trebuie să îl cheme Întuneric nu Feșnic. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate. Dau echipa pentru 25 de milioane de euro”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă