Cu firmele pe butuci, profesoara de sex oral a PSD a ajuns să mănânce rahat din același blid cu Gâdea

Cu firmele pe butuci, profesoara de sex oral a PSD a ajuns să mănânce rahat din același blid cu Gâdea

Dana Budeanu vrea să proiecteze asupra lumii o imagine de sine demnă de o divă fashionista: ținute chic, scumpe, în trenduri. În spatele gablonțurilor, însă, se ascunde o realitate mai degrabă mediocră financiar cu perspective triste de afaceri.

Singură sau chiar împreună cu mama ei, în unele cazuri, Dana Budeanu deține câteva firme. Patru dintre acestea sunt mai importante, mai ales că sunt active, spre deosebire de unele înființate la începutul anilor 2000 și care acum nu mai există. Toate cele patru firme actuale sunt pline de dragoste: Love is flying SRL, Love is glowing SRL, Love is gipsy SRL și Love is flirtatious SRL.

O verificare a datelor financiare pe 2019 scoate la iveală tristul adevăr că diva care s-a mutat la Gâdea în studio este în cel mai bun caz o mică întreprinzătoare la limita supraviețuirii. 

Love is flying SRL, de exemplu, zboară cel mult în picaj: în 2019, nu a avut nici un venit și cheltuieli de 66.122 lei, deci o pierdere de 66.122 lei. La aceasta se adaugă și datorii de aproape 50.000 de lei.

Love is glowing SRL, pe de altă parte, chiar strălucește: profit de peste 80.000 de lei în 2019 și datorii de nici 25.000 de lei.

Citește și: Dana Budeanu, de familie bună: tatăl, acuzat de un raport ONU că a dat șpagă în Irak pentru petrol

Love is gipsy SRL o duce și mai bine: profit de peste 117.000 de lei în 2019 și datorii tot sub 25.000 de lei.

Cel mai rău stă Love is flirtatious SRL, fără nici un venit în 2019, cu cheltuieli de 771 de lei, deci o pierdere de 771 de lei, dar cu o datorie de peste 123.000 de lei la creanțe de puțin peste 25.000 de lei. Așadar, aproape 100.000 de lei de scos nu se știe de unde (la celelalte firme de mai sus, chiar dacă au datorii, există și creanțe care să le acopere, dar la ultima lucrurile stau rău de tot din punct de vedere financiar).

Pe scurt, cumulat pe cele patru firme, 2019 arată așa: profit de sub 200.000 de lei și pierderi de peste 66.000 de lei. La un prim calcul, deci, Dana Budeanu ar ieși pe plus cu peste 130.000 de lei. Dar rămâne datoria de 100.000 de lei care trebuie acoperită de undeva. Dacă o scădem din profit, abia rămân 30.000 de lei pe 2019 profit, adică 2.500 de lei pe lună.

Sigur, acesta ar fi doar profitul, marea analistă de la Antena 3 și Știri pe surse o fi încasat și salariu de la acele firme. Sau mai degrabă nu: Love is flirtatious SRL și Love is gipsy SRL nu au nici un agajat, Love is flying SRL are trei iar Love is glowing SRL - doar unul. Iar dacă cheltuielile ar fi fost integral pe salarii, aceste salarii, după cum arată datele contabile, nu ar fi cu mult mai mari decât salariul minim pe economie. 

Așadar, e de înțeles că trebuie și modista închipuită să trăiască din ceva, scrie Newsweek România.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

2 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

3 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

4 Primele semne ale apropierii dintre PSD și USR PLUS

5 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…