Culisele morții fostului jucător de la CFR: Ce a pățit, de fapt, Pelayo Novo la 32 de ani

Culisele morții fostului jucător de la CFR: Ce a pățit, de fapt, Pelayo Novo la 32 de ani

CFR Cluj a anunțat, astăzi dimineață, dispariția spaniolului Pelayo Novo , care a fost legitimat la formația din Gruia, pentru o scurtă perioadă, în 2017. După plecarea din România, Pelayo Novo Garcia a avut un destin tragic. Pentru că, pe data de 31 martie 2018, a fost victima unui accident cumplit: a căzut de la etajul 3 al hotelului în care se afla echipa sa, Albacete, înaintea meciului cu Huesca.

Pelayo Novo s-a stins la 32 de ani

După acest episod îngrozitor, Pelayo Novo, mijlocaș, a paralizat, ajungând într-un scaun cu rotile. Și, din câte se pare, spaniolul nu și-a revenit nici din punct de vedere mental. Pentru că, potrivit presei internaționale , moartea sa, după ce a fost lovit de un tren, n-a fost un accident. Pelayo Novo s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului!

După accidentul în urma căruia a paralizat, Pelayo Novo s-a reprofilat și a devenit un jucător de tenis de succes în scaunul cu rotile.

Pelayo Novo jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...