Cum a triplat regimul Dragnea veniturile familiei pensionarului PSD Eugen Nicolicea

Cum a triplat regimul Dragnea veniturile familiei pensionarului PSD Eugen Nicolicea

Ultima declarație de avere depusă de deputatul PSD Eugen Nicolicea arată că statul român a fost darnic cu el și cu soția lui, în regimul Dragnea, dezvăluie  Newsweek România .


Potrivit declarației de avere din iunie 2019, deputatul PSD Eugen Nicolicea a încasat în 2018 o pensie plus „indemnizații” (probabil că acesta se referă la pensia specială pe care o primește în calitate de parlamentar sau la indemnizația de fost „revoluționar”) în valoarea totală de 74.184 de lei. În 2016, la rubrica „pensie plus indemnizație” el declarase o sumă de doar 27.636, ceea ce arată că aceste venituri aproape că s-au triplat în ultimii doi ani.

Pensionarul Nicolicea are doar 63 de ani.

Și soția deputatului PSD a înregistrat un impresionant salt al veniturilor. În 2016, fosta „jurnalistă” Nicoleta Nicolicea primea de la Transgaz un salariu de 47.176 de lei. În 2018, această sumă aproape că s-a triplat, ajungând la 130.000 de lei.

Nicoleta Nicolicea este șefă la departamentul de resurse umane, deși, anterior, ea a fost „ziaristă” la un tabloid. 



Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…