Cum arată clasamentul din Liga 1 la finalul turului din play-off

Cum arată clasamentul din Liga 1 la finalul turului din play-off

S-a încheiat turul play-off-ului din Liga 1, la capătul căruia lucrurile nu s-au schimbat prea mult în clasament chiar dacă au avut loc destul de multe rezultate surpriză în primele 5 partide.

FOTO Sportpictures

Farul Constanța a reușit să își asigure în continuare prima poziție în clasament. După ce etapa trecută constănțenii au pierdut 3 puncte importante împotriva celor de la FCSB care au venit la doar 2 puncte în spatele liderului, a urmat ultima etapă din tur care a modificat radical șansele la titlu ale primelor 3 formații.

Echipa lui Hagi s-a impus la limită, scor 1-0, în fața campioanei CFR Cluj și s-a distanțat la 4 puncte de formația lui Dan Petrescu, care încheie turul de campionat pe locul 2.

FCSB a ratat șansa de a ajunge pe locul 2 pentru prima dată în acest sezon. Roș-albaștri au pierdut dramatic pe terenul giuleștenilor de la Rapid, acolo unde au ratat zeci de ocazii în repriza secundă. Rapid s-a impus cu scorul de 1-0 și a reintrat în cărți pentru ocuparea unui loc care poate duce în cupele europene.

FCSB rămâne în continuare pe locul 3, la 5 puncte de liderul Farul Constanța. Universitatea Craiova și-a securizat poziția a patra și e la doar 2 puncte depărtare de podium. Se anunță o bătălie interesantă în retur pentru locurile 2 și 3 la care acum aspiră și Rapid după ce a învins FCSB pe teren propriu.

Formația antrenată de Adrian Mutu începe returul tot de pe poziția a cincea, în timp ce Sepsi nu a reușit să obțină decât 3 puncte în acest tur de campionat, fiind învinsă în celelalte patru partide.

Clasament Liga 1 la final de tur în play-off

1. Farul Constanța 42 puncte
2. CFR Cluj 38 puncte
3. FCSB 37 puncte
4. Univ. Craiova 35 puncte
5. Rapid 31 puncte
6. Sepsi 24 puncte

Partide programate în prima etapă din retur

Univ. Craiova - FCSB
Sepsi - CFR Cluj
Farul - Rapid

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Rusia, oameni buni...