Cum își sărbătorește onomastica Florin Piersic. Ce face marele actor de ziua lui: „Sper să mă descurc“

Cum își sărbătorește onomastica Florin Piersic. Ce face marele actor de ziua lui: „Sper să mă descurc“

Unul dintre cei mai iubiți actori români își sărbătorește onomastica alături de publicul drag sufletului său. Florin Piersic urcă pe scenă de ziua lui cu aceeași bucurie și dragoste pentru oameni. La cei 87 de ani, marele actor se află într-o formă de invidiat.

De Florii, actorul nu petrece. Cel mai frumos cadou pentru el este să se afle în continuare pe scenă.

Marele actor urcă pe scenă de ziua sa FOTO Adevărul

"Am spectacol diseară, mă pregătesc, sper să mă descurc pe scenă", a declarat artistul pentru Adevărul. Despre petrecere, nici nu poate fi vorba! Florin Piersic este fericit atunci când aduce bucurie oamenilor. Spune că musafirii vin cu altă ocazie pentru a petrece. De Florii, de la ora 19.00, actorul poate fi văzut la Cluj, în spectacolul senzațional "Străini în noapte", alături de Medeea Marinescu.

Florin Piersic , unul dintre marii actori români, ajuns la venerabila vârstă de 87 de ani, spune că este mai fericit ca niciodată, însă îl cuprinde tristețea când se gândește la faptul că părinții săi nu mai sunt.

În urmă cu câteva luni, artistul și-a lansat prima și ultima carte. Acest volum cu amintirile sale este atât un cadou pentru fani, cât şi pentru soţia sa, Anna Török.

„Soţia mea nu a citit cartea, abia a primit-o astăzi, dar ea ştie din poveştile mele tot ce e scris acolo. Astăzi este ziua soţiei mele, o zi specială. Pot să spun că au fost strânse în bucăţi mici, am scris într-un loc o întâmplare, apoi altele, ca să nu le uit. Dar eu nu uit nimic, a mărturisit actorul la Târgul Gaudeamus, acolo unde a făcut furori cu volumul său, relatează click.ro. Deși a mărturisit că este fericit, marele actor a spus cu tristețe că și-ar fi dorit să trăiască și părinții săi pentru a-i citi cartea.

Sunt fericit că mă iubesc oamenii, însă mi-ar fi plăcut să trăiască părinţii mei, pentru că mama mea adorată a fost o sfântă. Cred că ar fi citit cartea pe nerăsuflate. Cel mai tare din toată cartea e că, într-o dimineaţă, trebuia să scriu finalul.

Şi am scris aşa: «sfârşit fără sfârşit». Am scris de ce am scris-o şi ce cred eu că s-ar putea întâmpla. ăla e capitolul cărţii care îmi place cel mai mult”, a povestit Florin Piersic .

Viața este o poveste

„Viața este o poveste“ este un volum în care Florin Piersic vorbește despre cele mai importante momente din viața sa. Cititorul o poate simți ca pe o piesă de teatru, pentru că autorul îl transpune din postura de spectator în pielea actorului și îl provoacă să trăiască și să aprofundeze fiecare cuvânt, fiecare scenă, fiecare val, de aplauze sau de trăiri.

Emblemă a scenei românești Florin Piersic își spune povestea din adâncul sufletului. Actorul povestește despre momente fericite sau, dimpotrivă, dureroase, despre întâmplări nemaipomenite de la filmări, într-un balans continuu între plâns și râs.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria