Cum obții în 30 de MINUTE teza „SECRETĂ” de doctorat a lui Kovesi! Ciuvică, ce zici, încerci și tu?

Sub titlul: „Cum am obţinut teza de doctorat a Codruţei Kövesi în 30 de minute”, reporterii de la Adevărul povestesc cum au ajuns miercuri la teza secretă de doctorat a șefei DNA! Despre care unul de la Cluj, care n-a citit-o, a umplut cu spume siteurile Propagandei Ponta/PSD cu știrea că e plagiat... 

„Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal“ este titlul tezei de doctorat susţinută de şefa DNA, Laura Codruţa Kövesi, în 2011, la Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara (UVT), sub coordonarea profesorului Viorel Paşca. În spaţiul public au apărut diverse scenarii potrivit cărora teza de doctorat a şefei DNA este ţinută la secret şi nu este pusă la dispoziţie pentru a fi analizată. Pentru a vedea cât de secretă este teza de doctorat a Laurei Codruţa Kövesi, jurnaliştii „Adevărul“ au început demersurile pentru obţinerea lucrării.

Primul pas a fost contactarea rectorului Universităţii de Vest, Marilen Pirtea. „Se depune o cerere la Biblioteca Universitară de lângă UVT şi se urmează procedura“, a explicat Marilen Pirtea. Pentru a afla procedura care trebuie îndeplinită, am sunat pe telefonul fix al Bibliotecii universitare. A răspuns o femeie care a explicat în mare despre ce e vorba, dar a spus că, pentru mai multe detalii, va face legătura la Relaţii cu Publicul.

Aici, o altă femeie ne-a spus în două minute tot ce trebuie să facem. În scurt timp, am ajuns la universitate. Pentru că în clădire au avut loc schimbări, portarul mi-a explicat cum ajung la biroul pe care îl caut. „Urcaţi scările, o luaţi în stânga, coborâţi la parter şi acolo mergeţi la «Pablic rileişăn»“, a explicat portarul.

După aproximativ 15 minute, ieşeam pe poarta bibliotecii universitare cu legitimaţia vizată pe un an, iar în următoarele 15 minute eram deja la Biblioteca Facultăţii de Drept din Timişoara, cu teza de doctorat a Laurei Codruţa Kövesi în mână. Lucrarea conţine 472 de pagini, dintre care 24 reprezintă bibliografia.

Ciuvică, prostovane, ce zici, încerci și tu?

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 Un imbecil

4 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

5 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică