Cum s-au schimbat tinerii anti-sistem ai anilor 2000. De la Emo la părinţi devotaţi - GALERIE FOTO

În anii 2000 au apărut noile subculturi. Toată lumea a încercat să se exprime pe cât de liber, pe atât de cool, fie că erau goths, hippies, emos sau rapperi. Vi-i amintiţi pe cei care cântau motivaţi, pe piesa celor de la Rage Against the Machine, "I won't do what you tell me"? Tinerii anti-sistem.

Cum s-au schimbat tinerii anti-sistem ai anilor 2000. De la Emo la părinţi devotaţi - GALERIE FOTO

"Studiam atunci la o şcoală de design, ascultam Brand New, Death Cab, şi Blink. Acum sunt designer, încă mai ascult Brand New, Death Cab şi Blink. Dar acum sunt tată.", spune un bărbat care în anii 2000 era adolescent.

Iată ce spun ceilalţi din generaţia millennials. Au fost emo şi goth, făceau tot posibilul să iasă în evidenţă. Prin aspectul fizic şi prin acţiuni curajoase. Erau tinerii cu elan şi nerv. Într-o lume care se reînnoise simbolic, odată cu anul 2000. Ascultau rock şi punk, sau rap cu tentă socială. Acum sunt la fel de curajoşi, însă timpul lor este dedicat copiilor şi locurilor de muncă serioase, pentru oameni mari. Uite cum a fost viaţa lor, într-o frază:

"Am folosit toate acele accesorii ieftine. Credeam că erau cool. Acum sunt mamă şi o soţie, şi lucrez pe un post de moderator.", povesteşte o femeie pentru brightside.me.

"Am fost emo, atunci am devenit goth, apoi am fost din nou emo. Acum am 27 de ani, o familie, propria mea casă, şi să lucrez pe un post de asistent de laborator."

"Iubeam să ies în evidenţă. Acum dedic tot timpul meu liber fiului meu."

"Iubeam să experimentez chestii legate de aspectul meu fizic. Astăzi studiez pentru a fi designer; Am devenit mai serioasă."

"Nu ştiu exact cărui grup am aparţinut, aşa că le-am amestecat pe toate. Acum studiez pentru a deveni arhitect."

"Am făcut autostopul, am călătorit astfel în întreaga lume, iar acum lucrez pentru o agenţie de turism."

"Îmi petreceam tot timpul cu prietenii mei. Acum lucrez într-o bancă, am o prietenă, şi-mi construiesc propria mea casă."

"Sinele meu mai tânăr ar spune că viaţa mea de azi plictisitoare, dar acum am un soţ, un fiu, un loc de muncă într-un supermarket. Sunt fericită."

"Am avut o mulţime de prieteni şi a fost întotdeauna vorba de distracţie. Astăzi, încă am toate astea, dar acum îmi place, de asemenea, să călătoreasc şi să practic sporturi."

"Mă acopeream cu brăţări ce simbolizau prietenia şi mergeam la cursuri de taekwondo. Acum am centură neagră şi proprii mei elevi."

"Obişnuiam să ascult rock şi punk. Îmi plăcea să mă dau în spectacol. Dar acum lucrez pentru o şcoală de limbi străine - Sunt prea bătrân pentru toate acele lucruri."

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Rareș Bogdan îi dă în vileag: Ciuma Roșie a simțit mirosul miliardelor de la UE, de aceea vrea dărâmarea Guver…

2 VIDEO După interviul ăsta, Toader ar trebui chemat la DNA! Despre cum l-au sechestrat Dragnea, Tăriceanu și Dă…

3 Record mondial / Acest primar PSD primește salariu, pensie, pensie specială de parlamentar și pensie specială de…

4 ALERTĂ Proiect de lege scandalos inițiat de Jandarmerie: vrea să interzică acoperirea feței la mitinguri, prec…

5 Document / Un studiu care aruncă în aer 3 luni de exagerări: Cei care sunt asimptomatici nu-i pot contamina pe c…

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Așa arată un cotlet de porc cu sos de pătrunjel și capere