Cum și-a transformat interlopul Alin „Mercenarul” iubita adolescentă, prin teroare, în prostituată

Cum și-a transformat interlopul Alin „Mercenarul” iubita adolescentă, prin teroare, în prostituată

Un interlop cu antecedente penale s-a folosit de imaginea de băiat rău pentru a seduce o tânără de 16 ani. După ce a întreţinut relaţii sexuale cu fata, a obligat-o să se prostitueze cu zeci de bărbaţi în diverse oraşe din ţară, ameninţând-o că dacă refuză, îi va răni frăţiorul de doar 6 ani, relatează Adevărul.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Alin Constantin Paloşan (33 de ani), un brăilean poreclit “Alin Mercenarul”, la 3 ani de închisoare pentru proxenetism în formă continuată. Sancţiunea penală a fost contopită cu o pedeapsă de 8 luni aplicată de Judecătoria Lipova, urmând ca Paloşan să execute 3 ani, 2 luni şi 20 de zile de închisoare. Decizia  a fost pronunţată pe 12 decembrie 2021.

Individul a fost reclamat la Poliţie de o adolescentă de 16 ani, pe care cunoscut-o în Brăila. Fata le-a povestit poliţiştilor că i-a atras atenţia la Paloşan faptul că avea un tatuaj pe obraz şi unul pe frunte, ce reprezentau un  desen tribal.

Bărbatul s-a folosit de atitudinea de bad boy (n.r. băiat rău) pentru a o seduce pe adolescentă, cu care a întreţinut apoi relaţii sexuale, după care a forţat-o să se prostitueze cu zeci de bărbaţi în mai multe oraşe din ţară sub ameninţarea cu bătaia.  Primii clienţi au fost patru ciobani din localitatea brăileană Cazaşu, tariful fiind de 50 de lei de persoană.

”Raporturile sexuale plătite au avut loc în locuinţa inculpatului din comuna Cazaşu şi la diferite stâne din apropierea localităţii, toţi clienţii fiind ciobani care îi plăteau lui Paloşan Alin Constantin câte 50 lei înainte de consumarea actului sexual. 

Privitor la aceste aspecte, minora C.E.V. a precizat că a acceptat să întreţină raporturi sexuale cu diferite persoane deoarece inculpatul i-a indus o stare de teamă”, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu.

A acceptat să se prostitueze ca să nu îi facă rău frăţiorului de 6 ani

Proxenetul a plecat apoi din ţară şi a reluat legătura cu adolescenta în februarie 2016, cerându-i să meargă cu el la Galaţi ca să locuiască împreună. Pentru că l-a refuzat, individul a trecut la ameninţări. ”A început să-i adreseze ameninţări cu acte de violenţă, atât la adresa ei, cât şi la adresa fratelui ei în vârstă de numai 6 ani, menţionând că el a făcut închisoare în Anglia, că poate face orice şi că nu va scăpa de el toată viaţa”, spun anchetatorii.

De teamă să nu îi facă rău fratelui său, copila a acceptat să se întâlnească cu Paloşan, care a transportat-o la Galaţi, unde a forţat-o din nou să se prostitueze. 

”Pentru a o determina să practice prostituţia în favoarea lui, inculpatul i-a aplicat victimei o corecţie fizică, lovind-o cu piciorul în abdomen. În continuare, aceasta a fost condusă într-un apartament din oraşul Odobeşti, judeţul Vrancea, unde a fost constrânsă să practice prostituţia, aspect care s-a realizat până pe data de 20 martie 2016. În apartament se mai afla o tânără, S.A., despre care a aflat că este concubina inculpatului, iar în acest apartament ar fi fost închisă şi supravegheată permanent de către inculpat, fiind contrânsă, prin ameninţări, să întreţină relaţii sexuale cu opt clienţi, în diferite zile”, susţin procurorii.

Salvată de un prieten de familie care s-a dat drept client

În luna martie 2016, fata a fost transportată în localitatea Odobeşti, din judeţul Vrancea, în apartamentul unui amic al proxenetului, pe care individul l-a transformat ad-hoc în bordel. 

Adolescenta a fost obligată să-şi vândă trupul sub ameninţarea bătăii, fiind salvată în cele din urmă de un prieten de familie al concubinului mamei sale care s-a dat drept client.

“Sub pretextul că vrea să întreţină relaţii sexuale cu minora la un hotel, a plecat cu ea din locuinţă, iar pe drum i-a spus că este un prieten al tatălui ei vitreg şi că o duce acasă, lucru pe care l-a şi făcut, conducând-o cu autoturismul personal până la locuinţa mamei sale”, precizează anchetatorii.

Alin Constantin Paloşan a negat constant comiterea faptei. Proxenetul susţine că adolescenta i-ar fi spus că este majoră şi că a ieşit cu ea în oraş de câteva ori ”la un suc”, fără să întreţină relaţii sexuale cu aceasta şi să o oblige să se prostitueze.

Fata se teme de individ, dovadă că şi-a schimbat de mai multe ori declaraţiile în timpul urmăririi penale. Ulterior, nu s-a mai prezentat la proces. Audiată de instanţă, mama adolescentei a declarat că aceasta s-a stabilit în Germania, unde s-a căsătorit şi are un copil.

Judecătorii au întâmpinat dificultăţi serioase şi cu aducerea martorilor la proces. Aceştia au refuzat să se prezinte pentru a depune mărturie, astfel încât s-a dispus aducerea lor cu mandate de aducere la instanţă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla