Curtea de Apel Alba Iulia îşi suspendă temporar activitatea, ca urmare a unui focar de coronavirus

Curtea de Apel Alba Iulia îşi suspendă temporar activitatea, ca urmare a unui focar de coronavirus

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia îşi suspendă activitatea timp de două zile, respectiv joi şi vineri, pentru efectuarea unor proceduri de dezinfecţie şi igienizare generală în Palatul de Justiţie, în toate spaţiile ocupate de instanţă, în urma apariţiei unui focar de coronavirus.

"În urma recomandărilor primite de la reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Alba, echipa managerială a Curţii de Apel Alba Iulia a hotărât suspendarea întregii activităţi a instanţei în zilele de joi 02.07.2020 şi vineri 03.07.2020 pentru efectuarea unor proceduri de dezinfecţie şi igienizare generală în Palatul de Justiţie, în toate spaţiile ocupate de instanţă. Prin urmare, atât cauzele aflate pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia în zilele de joi şi vineri, cât şi amânările de pronunţare din aceste zile vor fi reprogramate la date ulterioare, ce vor fi aduse la cunoştinţa părţilor şi persoanelor interesate. De asemenea, se suspendă temporar în zilele de joi 02.07.2020 şi vineri 03.07.2020 programul cu publicul al compartimentelor Arhivă, Registratură şi Biroul de informare şi relaţii publice", se menţionează într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în 2 şi 3 iulie, pentru comunicarea de documente către instanţă sunt disponibile adresa de e-mail ca-albaiulia@just.ro sau numărul de fax 0258.810.286, iar pentru informaţii suplimentare, justiţiabilii pot contacta telefonic Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul instanţei, exclusiv la numărul de telefon mobil 0746.100.207.

Un număr de şase angajaţi au fost confirmaţi cu noul coronavirus, iar în alte două cazuri, rezultatul testării este incert. Primul caz a fost depistat duminică, iar celelalte cazuri miercuri. În total au fost testaţi 123 de angajaţi. Aceştia vor fi retestaţi pentru siguranţă, la sfârşitul săptămânii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina