CUTREMUR! Dan Șova, audiat la DNA în NOUL dosar al lui Dragnea! În același dosar este audiat și Teodorovici

CUTREMUR! Dan Șova, audiat la DNA în NOUL dosar al lui Dragnea! În același dosar este audiat și Teodorovici

Risc Seismic

Dan Șova este audiat la DNA într-un nou dosar de corupție care-l vizează pe Liviu Dragnea, susțin surse judiciare!  În același dosar este audiat și Teodorovici.

Fostul ministru al Transporturilor Dan Şova s-a prezentat, miercuri, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) din Capitală. 

La intrarea în sediul instituţiei, Şova nu a dorit să dea declaraţii jurnaliştilor. 

DNA a descins la Consiliul Judeţean Teleorman. Procurorii au ridicat documente care nu au legătură cu Belina

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins miercuri, 11 octombrie, la Consiliul Judeţean Teleorman. Potrivit conducerii CJ Teleorman, DNA a ridicat documente, în baza unei ordonanţe emise de procurori.

DNA a descins, astăzi, la sediul Consiliului Judeţean Teleorman, unde, în baza unei ordonanţe emise de procuror, au efectuat o serie de ridicări de documente. Preşedintele CJ Teleorman, Dănuţ Cristescu, a confimat percheziţiile şi a precizat că nu ar fi vorba de dosarul Belina, dosar aflat în cercetare la DNA care vizează Consiliul Judeţean Teleorman şi pe fostul preşedinte Adrian Gâdea, actualmente secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

“Au venit dimineaţă cu o ordonanţă semnată de procuror. Caută nişte documente. Nu pot să spun ce documente, că nu ştiu. Din ce am văzut eu, nu are nicio legătură cu dosarul Belina”, a declarat Dănuţ Cristescu.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...