Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

CUTREMUR în PSD! Penalul l-a AMENINȚAT pe Dragnea CĂ-ȘI FACE PARTID! Miza? IMUNITATEA!

E război total în PSD! Nu vă lăsați mințiți de figurile zâmbărețe care defilează pe la camere! În spate curge sânge pe pereți! Armata de trolli a Penalului așteaptă semnalul de luptă după ce Dragnea a refuzat categoric să-i dea conducerea Camerei. Evitând în acest fel capcana întinsă de Penal! Va fi o vară fierbinte oameni buni! Pentru că a început marea luptă pentru imunitate. Înlocuirea violentă a lui Zgonea de la conducerea Camerei Deputaților este rodul intoxicărilor și răscoalei din partid generată de trollii lui Ponta! Dragnea s-a trezit, brusc, într-o dimineață, cu cuțitul la gât. Pentru a-și păstra funcția a mutat cuțitul la gâtul lui Zgonea! Dar războiul este abia la început...

Pe scurt. Anul acesta, la parlamentare se va vota pe liste de partid. Importanța președintelui este decisivă! Dacă președintele de partid vrea să te sacrifice și să te arunce în brațele DNA, te scoate de pe listă! Puțini știu despre cearta violentă dintre Ponta și Dragnea consumată cu câteva zile înainte de începerea campaniei electorale și despre întâlnirea sfidătoare a Penalului, cu presa chemată să vadă, cu Tăriceanu. Semnalul era : MĂ MUT LA EL! Apoi tot el s-a sucit și i-a propus lui Dragnea să meargă împreună în campanie. Însă după două zile atmosfera a devenit imposibilă, că tot el posta pe Facebook tot felul de imbecilități care-l deranjau pe Dragnea. Și iar s-au despărțit. Toată campania a fost un coșmar în PSD. 

Acum, după ce s-au afișat rezultatele, atacurile au început. Și, din nou, s-a mai consumat o scenă cu amenințări din partea Penalului. Că dacă nu va primi suficiente garanții, în următoarele două săptămâni, își face partid! Și pleacă cu jumătate din activ!

Iată cum stau în acest moment taberele:

Dragnea: Teleorman, Olt, Vâlcea, Argeș, Iași, Vaslui, Bacău, Botoșani, Cluj, Brăila, Sibiu, Ialomița, Vrancea.

Ponta: Gorj, Bistrița, Galați, Giurgiu, Mehedinți, Dâmbovița, Tulcea, Timiș, Hunedoara, Sălaj, Bihor, Caraș, Arad, Dolj.

Indecise: București, Neamț, Constanța, Satu Mare, Prahova, Maramureș, Brașov, Covasna, Harghita, Suceava, Mureș, Alba, Călărași, Ilfov.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Revoluție la Iași! Protestatarii se aud mai puternic ca susținătorii PSD! „Dragnea la pușcărie!”

2 Ionela Arcanu, adevăruri crunte despre Toader!

3 ALERTĂ Priviți ce este la Botoșani! Dragnea a chemat jandarmii! VIDEO

4 VIDEO Dragnea a ANULAT mitingul de la Iași și a FUGIT din calea protestatarilor! E începutul SFÂRȘITULUI pentr…

5 Destabilizarea României. Adevărata miză a păpușii infractoare Dragnea. Aceste lucruri au fost scrise în februa…

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Imagini din toată lumea de la eclipsa / superluna de aseară