CUTREMUR în ȘOBOLĂNIME/Tăriceanu, ÎNGROPAT de SOV? Detalii INCENDIARE!

CUTREMUR în ȘOBOLĂNIME/Tăriceanu, ÎNGROPAT de SOV? Detalii INCENDIARE!

Risc Seismic

Cutremur în șobolănime! Tăriceanu, se pare, va fi înfundat de Sorin Ovidiu Vîntu! Pușcăriașul a fost adus joi dimineaţa la DNA, de la Spitalul Penitenciar Rahova, pentru a fi audiat. Procurorii DNA ar investiga faptul că Vântu i-a dat un milion de euro lui Tăriceanu, prin intermediul lui Bogdan Olteanu, în 2008, în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării! 

Călin Popescu Tăriceanu era premier la data numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării. După doar trei luni, Tăriceanu a părăsit Palatul Victoria, iar Liviu Mihaiu a fost schimbat din funcţie la scurt timp. Bogdan Olteanu (PNL) era preşedinte al Camerei Deputaţilor în 2008, iar Vîntu încă deţinea Realitatea TV.

Olteanu a fost numit viceguvernator al Băncii Naționale a României în 2009, însă era printre liderii PNL la data faptelor vizate de DNA.

Mici detalii

Liviu Mihaiu de la „Academia Caţavencu” a fost numit în septembrie 2008 de premierul Călin Popescu Tăriceanu în funcţia de Guvernator al Biosferei Delta Dunării. El a fost revocat, în februarie 2009, din funcţia de Guvernator al Deltei Dunării, atunci când prim-ministru era Emil Boc.

În 2010, SOV a fost interceptat atunci când discuta cu Sergiu Toader, unul dintre dircetorii de la trustul realitatea -Caţavencu, pe care-l controla, despre demiterea lui Liviu Mihaiu.

Sorin Ovidiu Vîntu: Bai, tati, noi, adica eu aveam o relatie de non combat cu Basescu. Razboiul real a inceput cu Basescu din momentul in care a aparut pe Realitatea Tv doua fete cinci palate si am inceput sa ne luam de Ioana Basescu, sa o f... pe aia in gura pana la loc comanda, chestie care l-a deranjat pe parintele Ioanei Basescu in mod vizibil, spunand: Pai, f... mortii ma-ti, una vorbim, basca ne intelegem, mi-o tragi pe la spate, bai, Manea slutul si uratul? Eu ce p... mea ti-am facut sa te iei de copilul meu in halul asta?, reactie pe care ai fi avut-o si tu, as fi avut-o si eu, cand e vorba de copilul meu. Sergiu

Toader: Corect.

Sorin Ovidiu Vîntu: Mai ales cand stiu cum mi l-a dat pe Mihaiu afara din Delta, da? Sergiu Toader: Da.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia