CUTREMUR în turism! Patronul Omnia Turism s-a SINUCIS! Problemele financiare, motivul sinuciderii(SURSE)

CUTREMUR în turism! Patronul Omnia Turism s-a SINUCIS! Problemele financiare, motivul sinuciderii(SURSE)

Risc Seismic

George Negru, patronul Omnia Turism s-a sinucis azi-noapte! Omnia Turism este una dintre cele mai mari agenții de turism din România, cu active de peste două miliarde lei, circa 500 de milioane de euro. Conform informațiilor care circulă în branșă, George Negru trăia singur. Nu se cunosc, deocamdată, motivele gestului său.

Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-a sinucis în această dimineaţă din cauza unor probleme financiare. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din cartierul bucureştean Alba Iulia. El a lăsat şi un bilet în care şi-a explicat gestul extrem.

Cazul a fost preluat de ofiţerii Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Un apel la 112 primit în jurul orei 7.00 a sesizat evenimentul. La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din poliţişti şi procurori bucureşteni care după primele verificări a stabilit că afaceristul s-a sinucis.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.45, prin apel 112 a fost sesizat că in zona Piaţa Alba Iulia, sector 3, pe trotuar se afla un barbat decedat. La fata locului s-au deplasat politişti din cadrul Serviciului Omoruri - Compartimentul Morti Suspecte care au efectuat cercetarea. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetarile sunt continuate împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul”, au explicat reprezentanţii Poliţiei Capitalei. George Negru nu avea familie iar în momentul în care şi-a pus capăt zilelor era singur în apartamentul de la etajul 9.

Apartamentul este format din două apartamente mai mici, iar afaceristul stătea cu chirie. În trecut locuinţa îi aparţinuse însă de ceva vreme o vânduse.

                                    ------------

Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, au declarat luni pentru News.ro, surse din piaţă.

Ghizi colaboratori ai companiei au declarat luni, pentru News.ro, că au aflat despre moartea lui George Negru, dar nu cunosc alte detalii.

”Atât am aflat şi noi, că este mort. Nu ştim mai multe detalii. Ne sună continuu telefoanele”, au declarat luni, pentru News.ro, ghizi colaboratori ai companiei.

Potrivit unor surse din piaţă consultate de News.ro, acesta s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare.

La rândul său, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat luni pentru News.ro că va face verificări pentru ca turiştii care au cumpărat pachete prin agenţie să ajungă cu bine la destinaţie.

”Acum am aflat şi noi. Facem verificări pentru ca cetăţenii care au achiziţionat pachetele turistice să fie siguri că se pot deplasa către acele destinaţii. Şi totodată ca cei care sunt plecaţi deja să fim siguri că se vor întoarce în siguranţă acasă”, a declarat luni pentru News.ro ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA