CUTREMUR la Curtea Supremă! O judecătoare a solicitat pensionarea înaintea pronunțării într-un dosar de corupție al unui pesedist celebru dar, când a depus cererea, i s-au arătat dovezile că fusese filată și înregistrată. O fostă judecătoare este intermediară! Amănunte INCENDIARE!

Un scandal cu impact nuclear este în plină desfășurare în PSD și la Înalta Curte! O judecătoare a solicitat pensionarea înaintea pronunțării într-un dosar de corupție al unui pesedist celebru dar, când a depus cererea, i s-au arătat dovezile că fusese filată și înregistrată. O fostă judecătoare este intermediară! 

Scandalul este fierbinte! Și stă să explodeze. Pentru că vorbim despre un dosar amânat recent de la pronunțare. Și vorbim despre un complet de 3 de la Înalta Curte. Adică despre o pronunțare în primă instanță.

Dosarul ar fi urmat să fie reluat după modelul Dragnea/Tăriceanu!

Una dintre judecătoarele din complet s-a dus la sediul CSM să depună cererea de pensionare. Numai că acolo a așteptat-o cineva care a invitat-o într-o altă încăpere. Unde i s-au arătat o parte dintre probele care atestau faptul că solicitarea de pensionare este rodul unui act de corupție în toată regula.

Cică toată afacerea a fost intermediată de o fostă judecătoare tot de la Înalta Curte, soție de politician.

Și tot aceleași surse spun că votul de azi de la CSM, prin care i s-a prelungit cu doi ani mandatul în fruntea Secției Penale de la Înalta Curte judecătoarei Mirela Popescu, după îndelungi amânări și tergiversări suspecte, are legătură tot cu acest caz. Care va produce un adevărat cutremur în tabăra penalilor.

Cică și declarația de azi a lui Paul Stănescu, că dacă i se redeschide dosarul va demisiona în secunda doi, este tot în legătură cu „evenimentele” cu judecătoarele.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

2 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

3 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

4 VIDEO Utilajele cumpărate de ROMARM din China pentru fabricarea măștilor s-au stricat! Statul român n-a vândut…

5 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic