CUTREMUR/Alina Petre COLABOREAZĂ cu FBI! Cum s-a ajuns la Blejnar și Băsescu. Amănunte INCENDIARE!

CUTREMUR/Alina Petre COLABOREAZĂ cu FBI! Cum s-a ajuns la Blejnar și Băsescu. Amănunte INCENDIARE!

Risc Seismic

DNA este doar intermediar pentru o parte din denunțurile făcute de fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre. Ea colaborează, de fapt, cu agenții FBI. În cadrul anchetei care-i vizează pe soții Nemeș, complicii dispărutului/mortului Codruț Marta. Din această investigație s-au disjuns nenumărate dosare, cu nume de la cel mai înalt nivel al politicii. Așa s-au trezit Crin Antonescu și Traian Băsescu agățați în aceste ițe. Taman când se credeau scăpați. Tot FBI este și la originea aducerii în doi timpi și trei mișcări a lui Florian Walter/Bușcă din Dubai. 

Și totul a pornit de la descoperirea buncărului soților Nemeș din SUA. Însă știrea, la acel moment, dat fiind faptul că lumea era ocupată cu soarta alegerilor, scandalul a fost acoperit de alte zgomote. Însă americanii, adică FBI, le-au trimis celor 4 băieți din biroul de la București toate datele. Adică documente bancare, conturi, fire care necesitau conexiuni locale și care devoalau conexiuni cu drăcovenii locale. De ce credeți că apare numele lui Isărescu prin poveste, că l-a ajutat pe Măgureanu? Nu. Pentru că știe și tace, de atâția ani, despre pe unde zboară banii spre pitire! 

Să nu mai vorbim despre Băsescu. A sărit imediat s-o facă pe femeia asta disperată și cam nebună, afectată de divorț. Ce spui bre! Dar de Daniel Moldoveanu a auzit Băsescu? Adică de nașul lui Blejnar? 

Cum se face, domnule președinte, că Daniel Moldoveanu s-a evaporat de la Cotroceni imediat după capturarea soților Nemeș în SUA? Cam nașpa, nu?

O mică poveste

Diana Nemeș, soția lui Radu Nemeș, complicele  lui Codruț Marta, mâna dreaptă a lui Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF, a fost arestată de FBI în SUA și adusă în țară în toamna lui 2014. Soții Nemeș erau dați în urmărire internațională încă din vara anului 2012, pentru spălare de bani, evaziune fiscală și contrabandă cu carburanți. Prejudiciul este de 68 de milioane de euro, dar circul electoral făcut de Băsescu și Ponta surclasează, în 2014, povestea și o trece într-un plan secund.

Bunuri confiscate de FBI de la soţii Nemeş

-513 monede din aur

- 89,000 de dolari retraşi din diverse conturi bancare

-7 autoturisme de lux

-21 de cutii cu monede din argint

-haine de copii semnate de designeri celebri

- 31 de geci din piele o blană de nurcă şi o haină din piele de şarpe

- 43 de perechi de pantofi, plus o pereche de cizme de cowboy din piele de crocodil

-26 de poşete de lux

- 115 ceasuri şi bijuterii

- 12 arme de foc

- 6 televizoare şi 10 iPaduri

- statuete cu Mickey şi Minnie Mouse din cristal Swarovski

O știre de importanță națională este tratată ca fapt divers, la doi ani distanță de la fuga soților Nemeș și dispariția lui Codruț Marta: pe 28 ianuarie 2014, Daniel Moldoveanu, fost șef al Oficiului pentru Informații Integrate din cadrul Comunității Naționale de Informații al Administrației Prezidențiale, a fost eliberat din funcție la pachet cu încă șapte colegi. Cinci au fost absorbiți în activități politice pe lângă partidul de suflet al lui Băsescu, PMP, iar Moldoveanu a preferat, declara el pentru HotNews, să se dedice unor proiecte ce “includ angajarea civică în procesele securității naționale”.

 Daniel Moldoveanu, nașul lui Blejnar

Înainte de a ajunge nașul de cununie al lui Sorin Blejnar, Daniel Moldoveanu a dat consultanță pentru diverse afaceri și management. Între 2002-2005, a lucrat pe postul de consilier parlamentar la Camera Deputaților. A pierdut alegerile din 2004, când a candidat pentru postul de deputat de Giurgiu din partea PD. Când deputatul PD Romeo Raicu este numit șeful Comisiei parlamentare de control al activității Serviciului de Informații Externe, Moldoveanu va fi numit consilierul lui Romeo Raicu, iar pe 7 decembrie 2005 va fi uns consilier de stat la Departamentul Securității Naționale al Administrației Prezidențiale și directorul Oficiului pentru Informații Integrate din cadrul Comunității Naționale de Informații, adică coordonatorul tuturor serviciilor de informații din România.

 Soția lui Sorin Blejnar este născută în Constanța

Soția lui Sorin Blejnar este născută în Constanța, orașul natal al lui Moldoveanu, și pe numele de fată a chemat-o Andreea Buzabrici. Familia Buzabrici se cunoaște foarte bine cu familia lui Daniel Andrei Moldoveanu, de aici și nășirea șefului ANAF de către viitorul consilier prezidențial. Ulterior, Moldoveanu a pus o vorbă bună ca Blejnar să fie numit șeful ANAF. 

 Este plauzibil ca la dispariția lui Marta să fi pus osul și Moldoveanu

Este plauzibil ca la dispariția lui Marta să fi pus osul și Moldoveanu. La fel cum este verosimil ca Marta să trăiască pe picior mare, undeva într-o locație de lux, cum au trăit și complicii lui Marta, soții Nemeș. Tronul lui Moldoveanu a început să se clatine în momentul în care FBI a anunțat Cotrocenii că soții Nemeș au fost localizați pe teritoriul SUA și urmează să fie arestați și extrădați în România. Extrem de precaută, Administrația Prezidențială i-a mulțumit fostului șef al Comunității Naționale de Informații, după care l-a eliberat din funcție la pachet cu încă șapte colegi, să nu se prindă dușmanii. Administrația Băsescu nu ar rezista la posibila confruntare dintre fostul consilier Moldoveanu și Codruț Marta, în situația în care acesta va fi localizat, arestat și expulzat în România, așa cum au pățit soții Nemeș.

Daniel Moldoveanu, apartament în SUA. Prieten cu șeful SRI București!

Daniel Moldoveanu are un apartament în SUA, împreună cu şeful Serviciului SRI pe Municipiul Bucureşti, col. Vasile Cămărăscu, şi cu Sorin Blejnar şi încă vreo câţiva au alcătuit o adevărată platformă de învârtit bani, vacanţe, vânători şi proprietăţi. I-a controlat vreodată cineva pe directorul SRI Bucureşti şi pe Daniel Moldoveanu la proprietăţi şi afaceri?

Va continua... 





Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...