CUTREMUR/Baronii SISTEMULUI sunt DISPERAȚI: DNA a ajuns la MILIARDE. Surse: Pozele cu Mihalache și Udrea, aceeași AMPRENTĂ, CONSERVE DIE

CUTREMUR/Baronii SISTEMULUI sunt DISPERAȚI: DNA a ajuns la MILIARDE. Surse: Pozele cu Mihalache și Udrea, aceeași AMPRENTĂ, CONSERVE DIE

Risc Seismic

Este derută maximă și cod roșu de pericol în zona baronilor SISTEMULUI, activi și conserve din DIE/SIE. Ușor-ușor, din caz în caz, niște procurori calmi și curajoși au ajuns la purcoiul de miliarde de euro. SRI-ul, care de 25 de ani are încă angajați acoperiți în sistemul energetic, a dat și el drumul la sutele, miile de rapoarte prăfuite prin seifuri. Deocamdată se dau lupte ușoare, de cavalerie.

Nu s-au scos tancurile și bombele grele. Nu s-a declanșat războiul. Care va fi pe viață și pe moarte. Chiar pentru soarta României. Pentru că dacă SISTEMUL va câștiga, România va da iarăși ceasul înapoi. Cu minim 15 ani. Pentru că miza este foarte mare, uriașă. Vorbim despre câteva sute de miliarde ascunse în străinătate. Care vor fi pierdute definitiv. Vom rămâne mulți ani de-acum încolo la mâna slugilor lui Voiculescu, Năstase, Țiriac și compania. Adio DNA, adio viitor!

În numerele viitoare Comisarul.ro va încerca să vă prezinte o imagine a ceea ce s-a întâmplat cu banii României în ultimii 25 de ani. Și cine știe unde s-au dus acești bani. Pentru că miza instituțiilor de luptă cu corupția nu este numai prinderea celor care fură, ci și recuperarea unor sume cât mai considerabile. Iar acum s-a ajuns la dihăniile cele mari, la păpușari. La cei care ar putea, dacă va fi nevoie, să cumpere, bucată cu bucată, jigodiile năpârlite din Parlament. Așa cum au mai făcut și în 2012. Când l-au picat pe MRU. 

Ce se întâmplă acum cu Lenuța sunt lucruri mărunte. Foamfa de Buzău n-a fost decât o biată marionetă. Care este însă doldora de informații extrem de utile. Care pot duce în multe locuri și la multe depozite secrete. Nici măcar Băsescu n-a fost vreo sculă în ecuația cu DIP și Buzăianu. SISTEMUL își asigurase veniturile prin contracte pe 10 ani. Direct, fără scrupule. Iar lumea uită că și Voiculescu a avut părticica lui. Nici ariciul-păcălici penal de Ponta nu este străin. Ne oprim aici.

Apropo, pozele cu Udrea la Paris și Mihalache, la Belgrad, poartă amprenta unor conserve DIE, spun sursele noastre bine informate. Cu scopuri diferite. Pozele cu Udrea au fost un cadou pentru Ponta, în campania electorală, că lâncezea. Ele nu fuseseră făcute în acel scop, spun aceleași surse. Erau făcute pentru epoca post-Băsescu. Dar asta este altă poveste.

Pozele de la sârbi, cu Mihalache dormind, au fost făcute de o conservă DIE din ambasadă. Și este un avertisment din partea baronilor SISTEMULUI pentru Iohannis. Dar și pentru ''trădătorii'' din SRI. Asta nu înseamnă că dobitocul de Mihalache are vreo scuză pentru situația în care a fost surprins. Și asta este nimic pe lângă ceea ce face și se știe despre el. Aici e problema, că acest dulap a ajuns o mare vulnerabilitate pentru Ficus.





Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!