CUTREMUR/Șantaj la Cotroceni? STĂPÂNII lui Mihalache, atac la Iohannis în Der Spiegel?

Scandal pe față la Cotroceni după ce, pe surse, Iohannis i-a dat semnalul de plecare lui Dan Mihalache. Aproape simultan, în varianta online a Der Spiegel, cea mai influentă revistă din Germania, sub semnătura lui Keno Verseck, a și apărut un articol care mătura pe jos cu președintele României. Acest băiat, Keno Verseck, a avut statutul de corespondent în România al ziarului „Tagesallgemeine Zeitung” între anii 1991-1999! Adică a venit aici cînd avea 24 de ani şi a stat pînă la vîrsta de 32 de ani. Iar după, sub Băsescu, a avut și o sinecură la ICR. 

Ce spun sursele noastre.

Sursele noastre spun că stăpânii care l-au băgat pe Mihalache în viața lui Iohannis fac parte din grupul care l-a propulsat și pe Băsescu în postura de candidat la președinția României, în 2004. Personaje care, după ce Băsescu a început să-și construiască propriile armate instituționale, refuzându-le cererile, i-au devenit cei mai mare dușmani. Ei sunt cei care, prin interpuși care furnizau informații exclusive, au întreținut, în toți acești ani, propaganda de la Antena3.

Mihalache, când s-a dus la dreapta lui Iohannis, contribuind chiar și la preluarea peste noapte a puterii în PNL, nu s-a dus cu mâna goală. Când prostovana de Dana Grecu s-a dat de gol, afirmând cu subînțeles, că Antena3 a contribuit și ea la alegerea lui Iohannis, nu prea mințea. Se pare că Mihalache știe mai multe despre manipularea asumată de oamenii lui Voiculescu.

Ce rol i-au dat stăpânii lui Mihalache la Cotroceni? Una singură: Kovesi, OUT de la DNA! Deși planul n-a eșuat complet, Iohannis a fost avertizat că riscă propria libertate dacă-l mai ține la Cotroceni. Dar suntem abia la debut....


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Şeful spitalului principal din Wuhan a murit de infecţie cu coronavirus. Partidul ar vrea să amâne Congresul d…

2 VIDEO Priviți, presa americană independentă continuă să publice imagini cu adevărul din China

3 Nu vă lăsați manipulați de mafia securistă!

4 Udrea / Eram în topul politicienilor care conduc astăzi țara și chiar Europa, dacă nu era un plan ticluit afară…

5 PSD lăcrimează / Carmen Dan, Manda, Codrin Ștefănescu și Mitralieră când îl văd pe Dragnea adus cu cătușe...

recomandări

Te ia DNA: Chiru Cristian Florin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc