Dâmbovița: PSD a câștigat majoritatea în CJ și 66 de primari din 89, conform rezultatelor finale BEJ

Dâmbovița: PSD a câștigat majoritatea în CJ și 66 de primari din 89, conform rezultatelor finale BEJ

PSD a obținut cele mai multe voturi în Dâmbovița, la alegerile locale de duminică, câștigând majoritatea în Consiliul Județean, funcția de primar în municipiului reședință de județ și 66 de primării din cele 89 de localități din Dâmbovița, conform rezultatelor finale anunțate, luni, de Biroul Electoral Județean (BEJ).

La Târgoviște, candidatul PSD Cristian Stan a obținut mandatul de primar, iar în Consiliul Local Târgoviște PSD are 11 mandate, PNL opt, ALDE unul și un independent care a câștigat un mandat.

La Consiliul Județean Dâmbovița doar două partide sunt reprezentate, PSD a obținut 22 de mandate, iar PNL 13.

În ce privește mandatele de consilier local din orașele și comunele din județ, din totalul de 1.201 PSD a obținut cele mai multe, respectiv 682, pe locul doi fiind PNL cu 396 de mandate, UNPR a obținut 46 de mandate de consilier local, iar ALDE 41. Restul mandatelor de consilier local sunt repartizate astfel: PMP nouă, nouă independenți, Partida Romilor Pro Europa șase, PND șase, PRM trei, PDS unu, PRU unu și PSR unu.

AGERPRES/(AS — autor: Cornelia Dumitru, editor: Elena Stanciu, editor online: Simona Aruștei)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale