Dăncilă, declarații halucinante la Antena 3! Fraților, pe asta o droghează păpușarii din Secu?

Dăncilă, declarații halucinante la Antena 3! Fraților, pe asta o droghează păpușarii din Secu?

Dăncilă, declarații halucinante la Antena 3! Fraților, pe asta o droghează păpușarii din Secu? 

Dăncilă a declarat, duminică seara, la Antena 3, despre sondajele de opinie care o dau la un scor de sub zece procente, că ”lucurile se pot schimba de la săptămână la săptămână” și că ”îmi amintesc în 2014, Victor Ponta avea 30 la sută și Klaus Iohannis 14, și a câștigat Iohannis.” Dăncilă a mai spus că formațiunea lui Victor Ponta, Pro România, nu are șanse să intre la guvernare și că luni va avea o discuție cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Dăncilă l-a criticat pe șeful statului pe motiv că nu ar fi consultat guvernul înainte de vizita în Statele Unite asupra temelor de discuție cu președintele american Donald Trump. ”Discuția ar fi trebuit să fie aplicată înainte de vizită și trebuia de la Guvern să plece anumite linii care să fie abordate în această discuție cu președintele Trump”, a declarat liderul PSD la Antena 3.

Dăncilă despre moțiunea PNL depusă după prezidențiale. Nu este nici o înțelegere politică, ce înțelegere să am cu domnul Orban. Eu cred că este un calcul matematic. Un nou eșec înainte de prezidențiale nu ar face bine PNL. Orice înfrângere se contabilizează. Când pornești la un război trebuie să ai șanse de câștig.

Nu aș vrea să iau în calcul ieșirea ALDE de la guvernare. Îmi doresc ca ALDE să rămână la guvernare, dar dacă va ieși voi căuta soluții ca această guvernare să meargă.

Eu cred că relația dintre Cotroceni și Palatul Victoria trebuie să fie bună, președintele trebuie să fie parte a proiectelor penntru țară. Nu să fie barieră guvernamentală.

Când ați vorbit ultima dată cu Klaus Iohannis? Am vorbit săptămâna trecută despre comisarul European, pe data de 20 voi merge la Bruxelles și voi avea o discuție cu președintele Comisiei Europene.

Cele mai relevante declarații(din ce s-a putut înțelege!!!)

Cred că trebuie să redevenim același partid din 2016, să punem accent pe organizarea partidului, pe comunicare și pe platforma noastră politică. Noi am demonstrat că facem lucruri bune pentru români. Ceilalți au venit cu atacuri la contracandidatul lui.

Întotdeauna am ținut cont de sondajele de opinie. Îmi amintesc în 2014, Victor Ponta avea 30 la sută și Klaus Iohannis 14, și a câștigat Iohannis. Lucrurile se pot schimba de la săptămână la săptămână. De aceea le-am spus colegilor mei, cel mai bun sondaj este votul la alegerile prezidențiale. Acela va hotărâ.

Întrebată dacă Ponta are șase să intre la guvernare: Nu, noi dorim să continuăm alianța.

Am văzut atacurile apărut în spațiul public. În primul rând, această rectificare este pozitivă. Foarte mulți au discutat doar despre reducerile de buget, dar am văzut puțini care au discutat despre o rectificare pozitivă.

Despre vizita lui Iohannis în Statele Unite. Am fost adeptul consensului, am crezut și cred că trebuie să existe o cooperare pe proiecte importante pentru țară. Această discuție domnul președinte trebuia să o aibă și cu guvernul și cu Parlamentul. E imporant cu ce vii din această vizită, cu ce rezultate. Dacă merge doar să facă fotografie nu e în beneficiul României.

Eu cred că la întoarcere ca domnul președinte să vină în fața românilor și să spună am obținut pentru România asta, asta și asta.

Eu sper ca domnul președinte să nu vină cu anumite lucruri pe care Guvernul să le implementeze și nu au făcut obiectul unor discuții. Era important punctual să discutăm despre aspectele economice, de guvernare, fie că vorbim de MAPN, de energie. Toate aceste lucruri trebuiau discutate iar după părerea mea trebuiau semnate anumite acorduri în domeniile de interes pentru Statele Unite și pentru România.

Pentru mine este foarte important ca toate proiectele bune pentru România să le implementez. Mi-as dori să vină domnul președinte cu anumite aspecte benefice pentru România.

Discuția ar fi trebuit să fie aplicată înainte de vizită și trebuia de la Guvern să plece anumite linii care să fie abordate în această discuție cu președintele Trump.

Mi-aș dori foarte mult (ca România să scape de vize), indiferent că-l implementez eu sau altcineva.

Despre eventuale modificări în ce privește legislația exploatărilor petrolifere. Acest lucru trebuie foarte bine cântărit. A trecut de Parlament, trebuie să vedem ce presupune acest lucru. Eu țin în primul rând cu țara mea, trebuie ca România să câștige. Pentru mine este important ca prima dată să câștige România.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa