Dăncilă îi cere demisia lui Ciolacu de la conducerea interimară a PSD

Dăncilă îi cere demisia lui Ciolacu de la conducerea interimară a PSD

Viorica Dăncilă, fost preşedinte al Partidului Social Democrat, solicită demisia lui Marcel Ciolacu de la conducerea interimară a PSD, "pentru modul ruşinos în care a umilit românii".

"Oricine ar fi fost liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituţional şi anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români şi nici să rămână în fruntea partidului. Este un precedent periculos şi în egală măsură jenant pentru România şi pentru Parlament, dar şi pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu", a scris Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Ea susţine că "acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparţine partidului, ci unui singur om".

"Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susţine acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzaţii făcute la adresa PSD în declaraţia de presă de astăzi. Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu şi-a făcut treaba de preşedinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună ştiinţă pentru adoptarea unei legi care ne vinde ţara în aceste vremuri grele şi complicate. Îi solicit aşadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul ruşinos în care a umilit românii!", conchide fostul lider social-democrat.

Camera Deputaţilor a adoptat tacit, în şedinţa din 23 aprilie, proiectul privind Statutul de autonomie a Ţinutului Secuiesc, urmând ca Senatul să se pronunţe miercuri în calitate de for decizional asupra propunerii legislative iniţiate de deputaţii UDMR Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy şi Biro Zsolt-Istvan. AGERPRES/ (AS - autor: Andreea Rotaru, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale