Dăncilă: În orice domeniu sunt oameni care greşesc; nu întotdeauna dai la o parte pe cine conduce instituţia

Dăncilă: În orice domeniu sunt oameni care greşesc; nu întotdeauna dai la o parte pe cine conduce instituţia

Liderul eurodeputaţilor social-democraţi români, Viorica Dăncilă, a apreciat luni că nu este necesară schimbarea din funcţie a ministrului de interne, Carmen Dan, după ce au fost necesare câteva zile pentru a-l prinde pe poliţistul suspectat de pedofilie.

"Nu ştiu, nu sunt în domeniul respectiv, dar eu sunt convinsă că s-au făcut eforturi şi, într-adevăr, toţi am aşteptat ca acel pedofil să fie prins. Am văzut că a fost prins. Eu cred că măsurile, dacă se vor lua, trebuie să fie în cadrul Ministerului de Interne. Nu pot să vă dau un răspuns", a precizat ea cu ocazia unei declaraţii acordate presei la sediul PSD.

Ea a adăugat că în orice domeniu sunt funcţionari care greşesc, dar nu este necesar să fie înlăturat întotdeauna cel care conduce instituţia.

"Nu, în niciun caz nu văd aşa lucrurile. Gândiţi-vă că în orice domeniu sunt funcţionari sau oameni care greşesc, dar nu întotdeauna dai la o parte pe cel care conduce o instituţie. Eu sunt convinsă că s-au făcut eforturi în acest sens. Am văzut chiar azi la un post tv faptul că peste 200 de blocuri au fost controlate, peste 50 de străzi au fost verificate, pentru a ajunge să prindă pe cel care a făcut acest lucru odios. (...) Cred că într-adevăr se impune o pedeapsă foarte severă pentru cel care a înfăptuit aceste lucruri şi că întotdeauna cei care înfăptuiesc aceste lucruri trebuie supravegheaţi, pentru că de multe ori recidivează", a precizat ea.

 AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

5 Așa o fi?