Dăncilă: Știu mai multe limbi străine, dar nu scris și vorbit! :)))

Dăncilă: Știu mai multe limbi străine, dar nu scris și vorbit! :)))

Exasperată de miștocăreala din presă pe marginea englezei sale de baltă, Viorica Dăncilă iese la atac și își desființează criticii!, scrie  Ponturifierbinti.com .

Premierul a profitat de vizita omologului său croat pentru a-și dovedi încă o dată consecvența și calitățile care o recomandă:

„Când stai atâția ani la Bruxelles, e normal să mai uiți cum se pronunță corect anumite cuvinte sau cifre în limba română. E normal pentru că nu ai cu cine să schimbi o vorbă și aproape că uiți să vorbești…

Acolo, în acel mediu străin și ciudat, fără să vrei ajungi să cunoști o mulțime de limbi străine. Eu cel puțin am auzit foarte multe, de la americană și engleză, până la italiana, nemțească, arabă și alte limbi europene.

Dacă chiar interesează pe cineva, eu știu mai multe limbi străine, dar nu scris și vorbit ci mai mult râs și plâns! Pai altfel cum credeți că m-aș fi înțeles cu domnul primar general al Croației aci de față, căruia îmi scapă acum numele, cu ala din Israel, sau cu domnul Papa de la Roma?

Va spun eu, m-am inteles foarte bine! Toti mi-au zambit si au dat mana cu mine si nici macar unul nu m-a scuipat sau injurat!

Pot să râd în cel puțin 6 limbi străine iar de gesticulat pot gesticula în 4 sau 5. Vi se pare puțin lucru?”

S-a intrebat retoric tanti Viorica.

NOTĂ: Suntem obligați să vă spunem că acesta este un PAMFLET, deși știm că vă vine greu să credeți...




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”