Daniel Sturridge, fost atacant la Liverpool, condamnat pentru că nu a plătit recompensa celui care i-a găsit câinele

Daniel Sturridge, fost atacant la Liverpool, condamnat pentru că nu a plătit recompensa celui care i-a găsit câinele

Daniel Sturridge, internațional englez retras din activitate în această vară, a fost condamnat de un tribunal american să achite 30.000 de dolari celui care i-a recuperat câinele furat. Acum, contestă decizia instanței.

Sturridge nu vrea să plătească recompensa pentru câinele recuperat. Foto Getty images

Rapperul Killa Fame îi recuperase patrupedul, rasa Pomeranian, furat în 2019 în California, drept pentru care Daniel Sturridge îi promisese o recompensă. Cum aceasta nu i-a fost acordată, cântărețul s-a adresat instanțelor americane, care i-au dat câștig de cauză.

Rapperul Foster Washington, alias „Killa Fame”, l-a recuperat în Los Angeles pe Lucci, din rasa Pomeranian, și a solicitat să-i fie plătită recompensa pe care fostul internațional englez a promis-o. „Voi plăti cât trebuie. Nu contează preţul, ci doar să-mi primesc înapoi câinele”, spunea Daniel Sturridge în 2019.

Ba mai mult, la finele anului 2021, atacantul cu 20 de selecții și 8 goluri în naționala Angliei spunea că a plătit recompensa. „M-am întâlnit cu băiatul ce mi-a găsit câinele și i-am plătit o recompensă, de care a fost foarte mulțumit. Îi mulțumesc o dată în plus, sunt foarte recunoscător că Lucci e din nou în familia noastră”, a fost mesajul postat pe Twitter. Dar tot atunci a fost condamnat de tribunal să plătească suma de bani promisă .

Sturridge contestă decizia tribunalului

Însă Killa Fame susține că nu și-a încasat banii promiși: „Este o chestiune de principiu. Mi-a promis banii. E o sumă mare care ar fi putut să schimbe viața familiei mele. El crede că e mai presus de lege. O face pentru că e bogat, nu trebuie să răspundă pentru faptele sale”.

Sturridge, care a marcat 119 goluri pentru Manchester City, Chelsea Bolton, Liverpool, West Bromwich, Trabzonspor și Perth Glory, nu s-a prezentat deloc la tribunal și a pierdut procesul. Acum a înaintat apel, apărându-se spunând că nu a primit nicio citație, fiind posibil ca actele de la tribunal să fi fost expediate pe adresa casei închiriate după jaful suferit acum patru ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?