Daniela, polițista sexy care a devenit virală

Daniela, polițista sexy care a devenit virală

Daniela Gaviria, o tânără în vârstă de 28 de ani din Columbia, a devenit cunoscută în toată lumea, după ce un bărbat a filmat-o pe stradă, în timp ce ea mergea pe jos, în uniformă, iar el se afla la volanul unei mașini, scrie protv.ro .
Potrivit jurnaliștilor din țara ei natală, Daniela Gaviria este agent de circulație în orașul Pereira, care se află la 290 de kilometri de capitala țării, Bogota. Iar odată cu filmulețul postat pe TikTok, ea a ajuns vedetă, iar cei care o văd acum pe stradă îi cer să se pozeze cu ei.

„Într-o seară, mulți oameni au început să-mi trimită videoclipul respectiv. Credeau că este regizat. Atunci a început toată această nebunie pentru mine! Rețelele sociale sunt o lume foarte complexă, dar frumoasă în același timp. Acum, în timp ce lucrez, oamenii vin să-mi ceară să fac poze cu ei. Cred că toți localnicii din Pereira au văzut clipul cu mine”, a spus Daniela Gaviria pentru Noticias Caracol .

Urmărită în prezent de peste 250.000 de persoane pe Instagram, polițista din Columbia și-a făcut mulți fani pe internet, mai ales după ce aceștia au aflat că este o mamă singură: are un băiețel și o fetiță. „Ce credeți despre ea? E frumoasă! Așa că nu m-a arestat”, a scris pe internet cel care a postat clipul care a făcut-o celebră pe Daniela Gaviria.

„Străzile nu mai sunt la fel pentru mine atunci când merg cu motocicleta, știind că acum câteva luni am văzut-o la câțiva metri de mine. Mă gândesc mereu la ea și vreau să o văd din nou. Nu mă deranjează nici dacă îmi dă amendă”, a scris pe internet un alt fan al polițistei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Maghiarii din Ucraina răspund intoxicării ministrului Péter Szijjártó despre presupusa lor mobilizare forțată