De asta i-o fi pus Firea directori?/Semnați dom’le că dacă era vreun dosar la DNA știam, că-s prieten cu Călin Nistor

De asta i-o fi pus Firea directori?/Semnați dom’le că dacă era vreun dosar la DNA știam, că-s prieten cu Călin Nistor

De asta i-o fi pus Firea directori?/Semnați dom’le că dacă era vreun dosar la DNA știam, că-s prieten cu Călin Nistor, dezvăluie Curentul.

Spitalul Colentina are două autoturisme care deservesc personalul administrativ și șase șoferi angajați pentru ele. În plină pandemie, managerul spitalului, Remus Mihalcea (foto stânga) a angajat, fără concurs desigur, trei șoferi dintre care unul este chiar cumnatul directorului general al ASSMB, Vasile Apostol (foto dreapta). Mai precis, fratele Ramonei Apostol, bugetară și ea la Direcția de Asistență Socială Târgoviște trebuia să se aciueze și el pe undeva în sistemul de stat al pilelor și relațiilor și cine era mai bun să facă asta decât managerul Spitalului Colentina care știe cum să-l deservească pe șeful ASSMB, ca nimeni altul.

Evident că șoferii sunt prea mulți pentru că personalul administrativ are oricum program de 8 ore ziua că doar nu face gărzi. Dar bineînțeles că angajarea pe baza unor referate de maximă nevoie ca permanent, la orice oră să fie un șofer disponibil pe mașină deși dacă ar apărea vreo urgență în vreo noapte, un taxi ar fi mult mai ieftin de decontat.

Dar, așa cum ne-au declarat sursele noastre, Mihalcea le spune subalternilor care se codesc să semneze diverse acte: „Semnați dom’le că dacă era vreun dosar la DNA știam, că-s prieten cu Călin Nistor(n.a celebrul procuror-șef al Secției a II-a)”, menționând că amândoi sunt din Pitești și se știu demult.

Deși vremea când procurorii anunțau cercetații că au dosare a trecut de vreo 20 de ani în România, mai sunt oameni din spitalul Colentina, spun sursele noastre, care-l cred pe Mihalcea. Dar să vezi ce prietenii se leagă când o apărea într-o zi în jur de ora șase dimineața punct Călin Nistor la Colentina.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....