DELIR! Pagina de Facebook a lui Timmermans, invadată trepanații PSD! Tot ce aud și văd la Antena 3 au scris acolo!

DELIR! Pagina de Facebook a lui Timmermans, invadată trepanații PSD! Tot ce aud și văd la Antena 3 au scris acolo!

DELIR! Pagina de Facebook a lui Timmermans, invadată trepanații PSD! Tot ce aud și văd la Antena 3 au scris acolo!  Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, este injurat aprig de zeci de postaci ai PSD-ului pe pagina sa de Facebook. Acestia l-au catalogat pe socialistul olandez drept „securist” si „tortionar”.

„Bai Timmermans, , ia vezi ti tu de treaba ta si mai lasa ne in pace! De ce te bagi in anchetele procurorilor romani? De unde stii tu sigur ca Kovesi e nevinovata? Ia ti labele de pe justitia romana si lasa ne sa ne judecam tortionarii. Aparati toti comunistii si pe copiii acestora, ce aveti, ati innebunit?

Proasta asta de kovesi, care a terminat facultatea cu nota 6 (sase), a facut politie politica in tara noastra, intelegi? Ca noi am inceput sa intelegem cum sta treaba si fereasca Dumnezeu sa ajungem sa ne revoltam…”, ii transmite un postac PSD lui Timmermans.

„Esti un gunoi securist, un tortionar ca Lazar de la noi, ai anchete in tara ta, ca sef al securitatii si ai un scor electoral care nu -ti da dreptul sa dai dispozitii guvernului si Justitiei tarii mele !!”, spune un alt postac PSD, conform Aktual24.ro.

Iata mai jos cateva dintre mesajele pesedistilor:
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

4 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

5 Așa o fi?