DELIR pentru CRETINI. Rovana Plumb: „În România sunt salarii mai mari ca în Germania. Nemții se plâng că muncitorii români nu mai vor să lucreze sezonier la ei.”

DELIR pentru CRETINI. Rovana Plumb: „În România sunt salarii mai mari ca în Germania. Nemții se plâng că muncitorii români nu mai vor să lucreze sezonier la ei.”

Prima pe listă la alegerile europarlamentare din parte PSD, Rovana Plumb, susține faptul că muncitorii români aleg să rămână să lucreze în România și să nu mai plece în străinătate întrucât „prin Programul de Guvernare creat de președintele Liviu Dragnea, am reușit să majorăm salariul minim și să avem și creștere economică record”.
 
„Muncitorii românii nu vor să mai fie exploatați în Uniunea Europeană. Vor să li se respecte drepturile. Vor plată egală pentru muncă egală. Prin Programul de Guvernare creat de președintele Liviu Dragnea, am reușit să majorăm salariul minim și să avem și creștere economică record. Iar rezultatele acestor măsuri încep să se vadă!

Tot mai mulți români aleg să rămână să lucreze în țara lor, să nu mai plece să lucreze sezonier în alte țări. Uitați exemplul Germaniei, unde fermierii se plâng că muncitorii români nu mai vor să lucreze sezonier la ei. Știți de ce? Pentru că astăzi există mai multe locuri de muncă în România.

Azi, există salarii mai mari în România. Azi, muncitorii au drepturi în România și sunt tratați cu demnitate! Azi, economia României funcționează! Dar vedem cum PNL luptă zi de zi să blocheze aceste măsuri bune pentru România, să scadă salariul minim! Nu vom accepta aceste lucruri. Suntem singurii care ne batem pentru ca România să fie demnă în Europa!”, a declarat Rovana Plumb.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…