DEMENȚĂ la Antena 3! Gâdea îl pupă-n cur pe Vâlcov, condamnat la 8 ani pentru corupție! Îl prezintă drept eminența cenușie a Guvernului!

DEMENȚĂ la Antena 3! Gâdea îl pupă-n cur pe Vâlcov, condamnat la 8 ani pentru corupție! Îl prezintă drept eminența cenușie a Guvernului!

DEMENȚĂ la Antena 3! Gâdea îl pupă-n cur pe Vâlcov, condamnat la 8 ani pentru corupție! Vâlcov este prezentat drept eminența cenușie a Guvernului! Mai mult Gâdea încearcă să-l scoată drept o victimă pe Vâlcov pentru dosarele sale de corupție.

În rest, România va depăși în curând Germania la creștere economică! Cel mult până în 2020!!!

Darius Vâlcov, la Sinteza Zilei:
„Sunt și subiect de bancuri. Doi morți, într-un cimitir, la ora 6 dimineața, aud un zgomot.
- Ce se întamplă, ce se întâmplă?
- Stai măi liniștit că este Vâlcov, își îngroapă tablourile!
- Ah, ce m-am speriat, credeam că este Dragnea să ne ia la vot.”

Vâlcov despre amnistie: „Un moment zero în anul Centenar ar fi un moment bun pentru toată lumea”
    
 Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, condamnat pentru corupție la 8 ani de închisoare în primă instanță, a declarat luni seară la Antena 3 când a fost întrebat despre amnistia penală că ”un moment zero în anul Centenar ar fi un moment bun pentru toată lumea”.

Vâlcov a precizat imediat că este părerea lui personală, nu cea a unui consilier al premierului, adăugând că depinde de primul ministru Viorica Dăncilă ce decizie va lua.

Declarația lui Vâlcov vine pe fondul informațiilor că Liviu Dragnea a presat pentru o OUG de amnistie și grațiere. G4Media.ro a relatat încă de vineri că liderul PSD a cerut ordonanță de urgență, dar informațiile de azi arată că ministrul Justiției, Tudorel Toader, a refuzat să avizeze un asemenea act.

Darius Vâlcov este consilier de stat al premierului. El a fost condamnat în februarie, în primă instanță, la 8 ani de inchisoare într-un dosar de corupție. El a fost trimis în judecată în 2015 de DNA, fiind acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile. DNA susține că în 2009 administratorul unei societăţi comerciale i-ar fi cerut lui Darius Vâlcov, care atunci era primar al municipiului Slatina, să intervină la factori de decizie de la SC Compania de Apă Olt SA, pentru a câştiga licitaţii de lucrări în Slatina, Scorniceşti, Piatra Olt şi Drăgăneşti. În schimbul intervenţiei sale, omul de afaceri i-ar fi promis lui Darius Vâlcov că îi dă 20% din valoarea sumelor încasate din contractele de execuţie a lucrărilor.

Cum a caracterizat jurnalistul Liviu Avram apariția lui Vâlcov la Antena 3:

„Vâlcov, at his best

L-am prins câteva secunde pe Darius Vâlcov la Antena 3 și apoi m-a prins el vreo oră și ceva, până la sfârșitul emisiunii. Pur și simplu m-a fascinat, n-am putut să zappez spre altceva.

Ascultându-l, inițial am dat să zic că ar fi fost un excepțional broker de alba-neagra. Îl ajută foarte mult vocea și aplombul cu care emite până și cele mai cumplite enormități.

Din punct de vedere intelectual, mi se pare că se înscrie perfect în linia Vadim Tudor - Gheorghe Funar - generalul Mircea Chelaru – Pavel Coruț. Exemplu: Roborul îl cresc artificial nouă bănci, din care numai una e românească, celelalte sunt străine.

Din punct de vedere politic, a dat deja semnalele necesare, în complicitate cu Mihai Gâdea: primii miniștri sacrificați par a fi cei de la Educație și de la Transporturi.

Din punct de vedere penal - da, ar fi bună o amnistie, pentru că trebuie să fim miloși în Anul Centenarului. (Ce spui, Frantz, doar n-am furat împreună ca să ne iertăm reciproc).

Din punct de vedere administrativ, e fascinant: ține în continuare, cu maximă rigoare, contabilitatea programului de guvernare: din 527 de măsuri, s-au implementat nu știu câte, ceea ce reprezintă 22%, deși trebuia să se fi executat 27%, deci avem o mică întârziere – în principal, din cauza lui Cioloș. Nici Dragnea nu mai ține această contabilitate, a folosit-o doar la debarcarea lui Grindeanu.

Apoi, cu cât trecea timpul, mi-am dat seama că Darius Vâlcov nu e un simplu șarlatan cinic. Ci că, din punct de vedere psihologic sau psihiatric (specialiștii să decidă), omul realmente are nevoie de asistență de specialitate.”, a scris jurnalistul pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 Zvonuri picante și speculații despre infidelitate și criză conjugală la vârful monarhiei britanice

3 Se deschide o nouă porțiune din Autostrada Bucureștiului A0: „luni, 15 aprilie, de la ora 14.00!”

4 Foarte interesante amănunte...

5 VIDEO „Vladimir Putin va ataca un stat NATO. V-o dau în scris. Nu mâine, nu poimâine, dar se va întâmpla”