DEMENȚĂ la Antena 3! În timp ce Radu Tudor a postat pe Youtube huiduielile, Gâdea și Ciuvică o pupă-n cur pe Firea!

DEMENȚĂ la Antena 3! În timp ce Radu Tudor a postat pe Youtube huiduielile, Gâdea și Ciuvică o pupă-n cur pe Firea!

Demență la Antena 3! În timp ce Radu Tudor a postat pe Youtube huiduielile, Gâdea și Ciuvică o pupă-n cur pe Firea!

Radu Tudor este cel care a postat pe Youtube filmulețul cu momentul în care Firea este huiduită:

În schimb, Mihai Gadea si invitatii sai au incercat disperati sa spele imaginea Gabrielei Firea, dupa ce primarul a fost huiduita copios de zeci de mii de bucuresteni pe Arena Nationala. Ei au preluat teoria lui Bogdan Chireac, exprimata la Romania TV, potrivit careia huiduielile au fost adresate Simonei Halep.

„Manifestare dezaxata, nu se poate sa faci asa ceva cand Simona este o persoana atat de delicata”, a declarat unul dintre invitatii permanenti ai postului, avocata Alice Draghici, la „Sinteza zilei”. Mihai Gadea a aprobat-o.

Ciuvica a intervenit si i-a acuzat pe cei de la #Rezist ca au pus totul la cale: „Au profitat de stadion sa huiduie pentru ca nu se mai aduna destui in piata”.

„Cei de la #Rezist sunt scoliti foarte bine la ce inseamna manipulare”, a completat senatorul PSD Claudiu Manda.

Ciuvica si ceilalti invitati au sustinut apoi ca hastagul de pe banner este dovada suprema ca huiduielile impotriva lui Firea au fost puse la cale de „hastag Rezist”.

Bogdan Chirieac a declarat la postul de televiziune al PSD, Romania TV, ca huiduielile din Arena Nationala au fost adresate Simonei Halep, nu Gabrielei Firea.

Declaratiile lui Chirireac l-au enervat foarte tare pana si pe fostul presedinte, Traian Basescu. „Propaganda PSD in frunte cu Morsa Competenta (zis si analist Bogdan Chireac), a si inceput sa ne explice la RO-TV faptul ca n-am inteles bine si ca de fapt bucurestenii au fluierat-o pe Simona si nu pe Gabriela. Baga texte fara rusine Chireac, ca Simona nu ti-a bagat nici o fisa in gura. Ce urata este viata de tonomat bietule Chireac”, a scris Basescu pe Facebook.

Firea și-a ÎNCHIS pagina de Facebook după ce a primit în mai puțin de o oră 3000 de comentarii negative la o postare absolut revoltătoare!
     
Firea și-a ÎNCHIS pagina de Facebook după ce a primit în mai puțin de o oră 3000 de comentarii negative la o postare absolut revoltătoare! Acuzatiile penibile lansate de Firea impotriva celor care au huiduit-o pe Arena Nationala a declansat un tsunami de comentarii critice pe pagina ei de Facebook. In mai puțin de o oră de cand si-a publicat postarea s-au inregistrat peste 3.000 de comentarii.

”De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase (…) Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale.Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!”, a scris Firea pe Facebook la câteva minute după ce a fost huiduită.

Reactiile au aparut instantaneu, fiind foarte furioase.

„Pai tu credeai ca acolo au fost adusi oamenii cu 50 lei plus mici si bere? Credeai ca sunt asistatii sociali adusi cu arcanul? Ai primit ce meritai!!!”, a comentat o romanca.











Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro