DEMENȚĂ la Antena 3! Mircea Badea a insinuat că Juncker era beat și SPP-ul l-a dus de urgență la Hotel!

DEMENȚĂ la Antena 3! Mircea Badea a insinuat că Juncker era beat și SPP-ul l-a dus de urgență la Hotel!

DEMENȚĂ la Antena 3! Mircea Badea a insinuat că Juncker era beat și SPP-ul l-a dus de urgență la Hotel! La încheierea emisiunii lui Gâdea, Mircea Badea a repetat obsesiv că Juncker n-a mai așteptat-o pe Proasta României la aeroport deoarece ar fi avut o „criză de sciatică” și „trebuia să stea întins”. Apoi râdea ca boul, cu subînțeles în mintea lui de parașută a lui Voiculescu, și mai spunea o dată faza cu „criza de sciatică”!

*** Foarte important! Cine morții mă-sii le-a furnizat celor de la Antena 3 imagini de pe camerele de luat vederi din aeroport? Chestia asta nu este ilegală? 

Toată seara, bășinile propagandei de la Antena 3 au încercat să o facă pe Dăncilă victima unei conspirații a SPP, a lui Iohannis și, bineînțeles, a lui Cioloș. Au descoperit ei că nu știm ce director de la aeroport este soțul unei foste secretare de stat din timpul Guvernului Cioloș!

După ora 02 și 5 minute:

Ce căcaturi s-au spus la Antena 3:

Știre Antena 3: Scandal imens la summitul lui Klaus Iohannis. Dovezi explozive care demonstrează că totul a fost planificat

Luni seară, o informație-bombă s-a propagat cu repeziciune în presa din România.

 Premierul Viorica Dăncilă, care ar fi trebuit să fie la Aeroportul Băneasa la ora 18.00, pentru a se întâlni cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu a putut să ajungă la timp.

"Și de aici începe scandalul. De la ora 18.00 și până la 21.00, cea mai viguroasă echipă de investigație, echipa emisiunii "Sinteza zilei", a pus mâna pe documente clare care clarifică totul. Dar, România nu e pe documente, e pe ce vezi. În seara aceasta vă arătăm", a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii "Sinteza zilei".

Care este explicația oficială a Guvernului pentru faptul că premierul Viorica Dăncilă și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker nu s-au mai întâlnit

”Urmare a unor informații publicate în spațiul public referitoare la așa zisa întârziere a premierului Viorica Dăncilă la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presă al Guvernului face următoarele precizări:

Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanța Delegației Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informații confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa.

La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anunțat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România președintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunțată inițial.

La ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa. Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegația președintelui Comisiei Europene de la scara avionului și a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată” se arată într-un comunicat al Guvernului.

Documentul oficial cu ora sosirii lui Jean-Claude Juncker

Mihai Gâdea a prezentat în premieră națională, la "Sinteza zilei", un document ce conține detaliile acestei vizite, dar și imagini care demonstrează că totul ar fi putut fi plănuit.

"Avionul ajunge la București la ora 17.52. La ora 17.30, premierul Viorica Dăncilă plecase spre Aeroportul Băneasa. La ora 17.40 există pentru prima oară informația către prim-ministru că avionul va ajunge mai devreme.

Care sunt motivele pentru care turnul de control și nimeni altcineva nu a anunțat-o pe Viorica Dăncilă până la 17.40? Premierul ajunge la aeroport la 18 și câteva minute. Până când este garat avionul lui Juncker se face 18 fără doar câteva minute ", a explicat Mihai Gâdea.

Diversiune sau deturnare pe pista aeroportului?

Jean-Claude Juncker este urcat în mașină imediat, deși ar fi trebuit să ajungă la salonul oficial unde premierul Viorica Dăncilă ajungea de îndată.  În imaginile de la aeroport se vede cum mașina Comisiei este scoasă din aeroport de către SPP în clipa în care intra mașina cu premierul român.

"Cele două mașini trec practic una pe lângă cealaltă doar pentru faptul că cineva a decis că primul om al guvernului european trebuie băgat în mașină și trimis la hotel și nu în salonul în care cei doi oficiali s-ar fi întâlnit", a adăugat Mihai Gâdea.

 Șeful aeroportului știa de decalarea zborului. Legătura cu Dacian Cioloș

"Am o sursă foarte importantă care ne dă o informație, care desigur poate fi verificată într-un minut, și care a fost verificată. Șeful aeroportului, Dan Baciu știa de decalarea zborului.

Dan Baciu este soțul doamnei Sorana Baciu, fost secretar de stat în Ministerul Economiei, Cabinetul Cioloș", a dezvăluit Mihai Gâdea.

Știre Antena 3: Sinteza zilei. Ce trebuia, de fapt, să facă SPP când Jean-Claude Juncker a sosit în România

Mihai Gâdea a prezentat, luni, la "Sinteza zilei", un document publicat de jurnalista Sorina Matei cu atribuțiile și obligațiile SPP în cazul vizitelor în România a înalților demnitari în cazul unor evenimente importante cum este Iniţiativa celor Trei Mări.

 "După sosirea în zona de desfășurare a misiunii, grupul antemergător și reprezentanții instituțiilor care participă la misiune vor discuta și stabili următoarele probleme:

1. Cu instituțiia organizatoare a activităților.

 - programul detaliat al avtivităților;

- detalii privind ceremonialul primirii/plecării: cine întâmpină, locul (limita județului, aeroport), protocol, gardă de onoare etc;

............

- participarea oficialităților pe momente", se arată în documentul prezentat de jurnalistă.

"Cred că discuția este pur și simplu închisă. În fața unei evidențe de acest fel nu mai poți spune nimic. SPP-ul se ocupă de primiri/plecări, se ocupă de informarea autorităților cu privire la aceste lucruri", a spus Mihai Gâdea.

Potrivit unor surse Antena 3, un SPP-ist se afla în turnul de control al Aeroportului Băneasa, la momentul sosirii aeronavei președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

"Surse din Romatsa transmit colegilor noștri că în turnul de control era un SPP-ist și acesta avea rolul de a informa pe toți cei care erau implicați în protocolul de la Aeroportul Băneasa. Așa se procedează în general în cazul demnitarilor, așa s-a procedat și în acest caz. Deci se știa din vreme, se știa cu mult timp înainte...

De asemenea, avem un mesaj de la un pilot care spune ceva extrem de relevant. Cursele speciale au orar fix de aterizare. Dacă se ajunge în zonă mai devreme, pilotul ia decizia executării unei zone de așteptare. Înainte, el calculează viteza necesară ca să ajungă în timp", a spus Mihai Gâdea.

Știre Antena 3: Sinteza zilei. Imaginile care clarifică tot scandalul în care au fost atrași Dăncilă și Juncker

Premierul Viorica Dăncilă nu a reușit, luni seară, să se întâlnească la Aeroportul Băneasa cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

 Așa cum a arătat Mihai Gâdea, mașinile celor doi au trecut una pe lângă cealaltă din motive pe care SPP va trebui să le facă publice în perioada următoare.

Mihai Gâdea a prezentat imagini exclusive care clarifică toata situația:

"Imaginile sunt cu momentul în care, la ora 18:03, coloana oficială a președintelui Comisiei pleacă. La ieșirea din aeroport se întâlnește cu mașina premierului. Premierul nici măcar nu mai intră cu mașina și pleacă", a spus Mihai Gâdea.

Știre Antena 3: Surse: Viorica Dăncilă nu a fost invitată la summit-ul lui Klaus Iohannis

Au apărut noi informații despre scandalul fără precedent legat de faptul că premierul Viorica Dăncilă nu s-a mai întâlnit, luni, la aeroport cu președintele Comisie Europene, Jean-Claude Juncker.

"Mai multe surse politice guvernamentale vorbesc despre faptul că premierul Viorica Dăncilă nu a fost invitat la summit.

Probabil președintele Klaus Iohannis, și aceasta este o speculație, în urma faptului că i s-a tăiat din buget și s-a plâns în mod repetat că acest lucru afecteaza organizarea summit-ului, a vrut să ia această decizie în acest context", a spus Mihai Gâdea.









Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”