DEMENȚĂ totală la Antena 3! „Fugarii națiunii”, Udrea și Ghiță, trag în Kovesi din toate pozițiile! Gâdea le suge chiloții cu ochii umezi de plăcere!

DEMENȚĂ totală la Antena 3! „Fugarii națiunii”, Udrea și Ghiță, trag în Kovesi din toate pozițiile! Gâdea le suge chiloții cu ochii umezi de plăcere!

DEMENȚĂ totală la Antena 3! „Fugarii națiunii”, Udrea și Ghiță, trag în Kovesi din toate pozițiile! Gâdea le suge chiloții cu ochii umezi de plăcere!

Elena Udrea, despre Kovesi: „Am făcut un autodenunț la DNA că i-am dat cadouri lui Kovesi”. Udrea nu detaliază, iar Gâdea nu o întreabă.

Elena Udrea a declarat telefonic joi seară, la Antena 3, că a făcut un autodenunț la DNA că i-ar fi dat mai multe cadouri Codruței Kovesi. Udrea nu a detaliat însă despre ce cadouri e vorba, dacă a fost vorba de mită sau nu, iar Mihai Gâdea nu a părut interesat să o întrebe. 

Intervine ulterior Olguța Vasilescu și o întreabă dacă ”bijuteriile si gențile făcute cadou” depășeau 300 de euro, iar Udrea evită răspunsul, el fiind sugerat mai mult de cei din platou. Mihai Gâdea spune: ”toată lumea vă știe din presă și nu cred că o doamnă stilată ca dumneavoastră și-ar fi permis să-i facă niște cadouri ieftine”. Udrea rezistă și nu spune sume, dar susține că sigur au fost și cadouri pe care Koveși ar fi trebuit să le raporteze potrivit legii.

”Acum 4 ani, am depus un denunț oficial împotriva lui Kovesi la DNA, pentru că nu aveam unde în altă parte, în care am descris nu doar faptele de abuzuri pe care le comitea, dar și pe cele de corupție. Ea primea cadouri de la politicieni și oameni de afaceri. Am descris aceste fapte. Erau cadouri de tip bijuterii. Kovesi are ocazia să spună cine îi indica țintele și cum le fixa. Poate să spună dacă aceste ținte erau fixate în ședine cu SRI așa cum ne povestea un fost colonel din SRI ne povestea. Că erau ședințe cu Kovesi și Coldea în care spuneau: peste o lună facem dosar lui -X-. Restul țintelor erau fixate în acest grup.”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Udrea spune despre Kovesi ca avea o susținere foarte puternică din partea lui Traian Băsescu, ”care a susținut-o și a crezut în ea, până în momentul în care a văzut ce abuzuri face”, dar că Traian Băsescu nu a avut nicio legătură cu numirea ei, iar fostul președinte nu a știut că ea s-a implicat singură în numirea ei alături de Coldea, Ghiță și Ponta.

”Eu când am fost să o susțin pe Kovesi nu am fost trimisă de fostul președinte. Nu cred că Băsescu a vrut să mă implic. Am făcut-o după ce am vorbit cu Sebastian Ghiță”, a declarat Elena Udrea.

Udrea îi este recunoscătoare lui Liviu Dragnea: Probabil că aş fi fost şi acum în puşcărie

"Dacă domnul Dragnea şi ministrul Justiţiei nu ar fi avut iniţiativa să atace completurile de 5 la CCR (atacarea la CCR a fost, de fapt, opera Guvernului - n.r.), eu probabil că aş fi fost şi acum în puşcărie în Costa Rica, pe o decizie de condamnare luată de domnul Ionuț Matei, la ordinele domnului Dumbravă", a afirmat Elena Udrea la Antena 3.

 Udrea a mai susţinut că Liviu Dragnea încearcă să repună justiţie în ordine, potrivit cu rolul ei constituţional

Ghiță: Le-am dat procurorilor poze, un film și martori care spun că Laura Codruța Kovesi a fost la mine acasă

Sebastian Ghiță a declarat joi seară la Antena 3 că le-a furnizat procurorilor fotografii și un film care atestă că Laura Codruța Kovesi ar fi fost la el acasă, precum și martori care ar atesta acest lucru.

 Întrebat dacă le-a dat procurorilor și dovezi despre presupuse ilegalități comise de Kovesi în operațiunea de aducere în România a condamnatului Nicolae Popa din Indonezia, Ghiță a evitat un răspuns clar, spunând că ”doamna Kovesi a semnat delegațiile celor care au fost în avion. Nici un procuror din subordine nu a fost dispus sa mintă”.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...