Demi Moore a mărturisit că stresul a avut un efect nefast asupra fizionomiei sale

Demi Moore a mărturisit că stresul a avut un efect nefast asupra fizionomiei sale

Emblematica actriță Demi Moore a mărturisit într-un program de televiziune cum i-a afectat stresul viața și fizionomia, relatează online revista spaniolă ABC.

Există studii numeroase care arată că stresul poate avea un impact asupra sistemului nervos și asupra organismului uman. Este o problemă care afectează mai ales vedetele de la Hollywood, care ajung uneori să facă mărturisiri surprinzătoare.

Este și cazul celebrei actrițe Demi Moore — fosta parteneră de viață a lui Ashton Kutcher — care săptămâna aceasta a mărturisit că stresul a costat-o doi dinți din față.

"Am pierdut doi dinți frontali", a dezvăluit actrița în celebrul program condus de Jimmy Fallon la postul NBC.
Sursa foto: people.com

Protagonista filmului "Ghost" a adăugat ironic că i-ar fi plăcut să spună că și-a pierdut dinții mergând cu trotineta sau cu rolele, însă "i-am pierdut din cauza stresului", a mărturisit ea.

Demi Moore care a fost invitată la emisiune pentru a-și promova cel mai recent film al său, "Rough Night", a făcut această confesiune, deoarece a considerat că este un lucru pozitiv ca această informație să circule.

Continuând pe un ton relaxat și glumeț cu privirile la progresele realizate în domeniul sănătății mintale, actrița și-a exprimat gratitudinea mai ales față de progresele odontologiei moderne.

"Mulțumesc tuturor celor care practică odontologia", a încheiat Demi Moore.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina