Deputatul Damian Florea: Demisionez din ALDE împreună cu mare parte din organizația sector 6

Deputatul Damian Florea: Demisionez din ALDE împreună cu mare parte din organizația sector 6

Deputatul Damian Florea a anunțat miercuri că demisionează din ALDE împreună cu mare parte a organizației Sector 6 și că îl urmează pe Daniel Constantin și pe "oamenii de bună factură din ALDE" într-un "nou episod politic".

El a precizat vineri pentru AGERPRES că îl vor urma aproximativ 260 de membri din cei 300 ai filialei. "E o organizație făcută pe structura fostului Partid Conservator', a spus Damian Florea.

'În urma deciziei Biroului Politic Executiv al ALDE de a propune excluderea deputatului Damian Florea din partid, organizația ALDE Sector 6 împreună cu organizația de tineret a decis să demisioneze astăzi din partid. Astfel, astăzi au demisionat din organizația de sector Cătălin Goagă, Dolghi Mariana, Gina Isvoranu, Adela Alexe, Cristian Toader, Cristi Floareș, cărora li s-au alăturat mai mulți colegi, inclusiv organizația de tineret ALDE sector 6. Potrivit demisionarilor, aceștia și-au manifestat deja adeziunea pentru proiectul politic anunțat de fostul co-președinte ALDE, Daniel Constantin", se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, AGERPRES.

Damian Florea a adăugat că demersului său s-a alăturat "singura organizație viabilă de pensionari a ALDE" din București.

"Ce se întâmplă astăzi în ALDE întrece orice imaginație, este o politică a epurărilor, o politică făcută numai de dragul funcțiilor. Nu am crezut niciodată că vom ajunge în această situație, în care abuzul și minciunile conducerii să ia locul consensului. Vrem să facem politică în continuare, o vom face alături de Daniel Constantin pentru că noi credem că rostul unui partid politic este să dezbată intern și să găsească soluții la problemele cu care se confruntă cetățenii, nu doar aici la București ci în întreaga țară. ALDE a eșuat lamentabil pe scena politică, după alegerile parlamentare. Drumurile noastre se despart astăzi în mod definitiv pentru că nu vrem să fim parte a abuzului. Mergem mai departe alături de Damian Florea și de oamenii de bună factură din ALDE, într-un nou episod politic", susțin demisionarii în comunicat.

Biroul Politic Executiv al ALDE a propus, miercuri, Delegației Permanente a formațiunii excluderea din partid a deputatului Damian Florea, "ca urmare a acțiunilor întreprinse de acesta, care au lezat imaginea partidului.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!