Descinderi în cazul furtului unui pistol din casa unui fost ofițer SRI VIDEO

Descinderi în cazul furtului unui pistol din casa unui fost ofițer SRI VIDEO

Polițiștii ilfoveni au descins, în această dimineață, la șase adrese din București și Pantelimon, în dosarul în care investighează furtul unui pistol din casa unui fost ofițer SRI. Patru persoane au fost duse la audieri.

Șase percheziții domiciliare au fost desfășurte joi, 18 ianuarie, în casele a patru persoane bănuite că au furat din casa din Voluntari a unui fost ofițer SRI un pistol, 24 de cartușe și mai multe bijuterii. Cele patru persoane suspectate au fost aduse la audieri.

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Serviciul de Investigații Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea au desfășurat 6 percheziții la domiciliile a 4 persoane, într-un dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. De asemenea, polițiștii vor pune în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.”, transmite IPJ Ilfov.

Jaful a avut loc când proprietarul era plecat de acasă. Mai exact, în seara zilei de 6 ianuarie, fostul ofițer SRI a anunțat poliția că „persoane necunoscute i-au sustras din locuința situată în orașul Voluntari mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe”, potrivit IPJ Ilfov.

Lucrurile erau păstrate într-un seif și, pentru că hoții știau locul în care erau ținute bunurile, victima crede că hoții au acționat la pont. Bărbatul se gândește că menajera, pe care o concediase în urma o lună ar fi putut să dea spargerea, împreună cu soțul ei.

Fostul ofițer SRI a lucrat la Brigada Antitero 18 ani, iar de-a lungul timpului a asigurat securitatea pentru mulți demnitari, inclusiv pentru președintele Statelor Unite ale Americii (SUA) în momentul în care a venit în România, pentru șeful FBI, dar și pentru președintele României.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”