Descoperire macabră pe o plajă din Ecuador: trei tinere găsite moarte, cu gâturile tăiate

Descoperire macabră pe o plajă din Ecuador: trei tinere găsite moarte, cu gâturile tăiate

Trupurile Nayeliei Tapia (22 de ani), Yulianei Macias (21 de ani) și Denissei Reyna (19 ani) au fost descoperite în apropierea râului Esmeraldas, Ecuador, săptămâna trecută.

Cele trei tinere ucise foto: primicias.ec

Cele trei tinere, una dintre ele fiind model, alta cântăreață și a treia era studentă, au fost găsite îngropate la mică adâncime. Polițiștii spun că fetele au fost torturate înainte de a fi ucise, relatează DailyMail .

Descoperirea îngrozitoare a fost făcută de pescarii locali care au observat un câine ce adulmeca pământul. Aceștia i-au alertat pe oficiali, după ce au simțit un miros greu de suportat.

Presa locală relatează că trupurile tinerelor au fost găsite legate, fiecare avea gâtul tăiat și gura acoperită.

Diego Velastegui, de la Poliția din Quininde, a declarat presei: "Erau tinere, aveau haine de plajă, costume de baie, haine ușoare, pantaloni scurți".

Fetele au plecat de acasă, din Santo Domingo de los Tsachilas (50 de mile de locul în care au fost găsite) și s-au îndreptat spre plajă în data de 4 aprilie. În aceeași zi, rudele care nu au mai reușit să intre în contact cu el, au alertat poliția.

Investigațiile preliminare sugerează că tinerele au fost ucise în localitatea Malimpia, în data de 5 aprilie.

Poliția încearcă acum să depisteze autorii crimelor, în timp ce familiile victimelor îi roagă pe oameni să nu speculeze că moartea lor a fost legată de traficul de droguri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență