Deși LPF îi dă 36.000€ pe lună, Gino Iorgulescu este și angajat ca vânzător cu 800€/lună în Italia

Deși LPF îi dă 36.000€ pe lună, Gino Iorgulescu este și angajat ca vânzător cu 800€/lună în Italia

Cu 36.000 euro pe lună, șeful Ligii Profesionaiste de Fotbal, Gino Iorgulescu, s-a angajat vânzător în Italia. Este o angajare fictivă care îl ajută să pretindă, în fața justiției din Italia, că muncește în această țară unde fiul său este plimbat din sanatoriu în altul, dezvăluie Newsweek.ro .

Opinia publică a fost scandalizată, ieri, de decizia instanței care a anulat verdictul de 13 ani și opt luni de închisoare dat lui Mario Iorgulescu.

Curtea Supremă a admis recursul formulat de Mario Iorgulescu la sentința definitivă. Iorgulescu era la volanul unui bolid Aston Martin de 300.000 de dolari când, beat și drogat, a ucis un om.

Mario Iorgulescu este într-un sanatoriu din Italia. Tatăl său, Gino Iorgulescu, unul din cei mai influenți oameni din România, este președintele Ligii Profesionsite de Fotbal. El susține că fiul său trebuie să rămână internat în Italia pentru că are probleme de natură psihică.

Pentru a convinge justiția italiană că fiul său trebuie să rămână internat în Italia, Gino Iorgulescu, puternicul șef al LPF, s-a angajat agent de vânzări în comuna Casalleto. Evident că este angajat fictiv, salariul său fiind de 9.100 euro pe an, adică 800 euro pe lună.

Newsweek.ro i-a cerut un punct de vedere lui Gino Iorgulescu și așteaptă răspuns.

În țară, ca șef al Ligii Profesioniste, Iorgulescu încasează 430.000 de euro pe an, adică 36.000 de euro pe lună.

Șeful fotbalului, pensionar și agent de vânzări

De ce are Iorgulescu nevoie de această slujbă în Italia? Pentru a arăta justiției italiene că are un loc de muncă în Italia și astfel este alături de fiul său.

În realitate, Iorgulescu este pensionar cu o pensie de 2.000 de euro pe lună.

Plin de datorii

Potrivit presei, Mario Iorgulescu a ucis un om la volanul unui Aston Martin de 300.000 de euro. Mario Iorgulescu este internat în sanatorii private unde îngrijirea lunară este foarte scumpă.

La vedere, tatăl său Gino Iorgulescu este sărac. Deși câștigă lunar peste 45.000 de euro nu a pus mulți bani deoparte, este dator, iar afacerea sa merge foarte prost.

Iorgulescu stă cu chirie pentru că nu are casă și nici nu deține terenuri. Are 50.000 de euro în bancă și a împrumutat restaurantul Cucina Il Calcio cu 100.000 de euro.

Doar că afacerea merge foarte prost. Anul trecut a încheiat cu datorii de aproape 1.000.000 de lei. Detalii AICI

Iorgulescu are datorii de 150.000 de euro la antrenorul Cosmin Olăroiu și 50.000$ la un alt prieten.

CONCLUZIE. Gino Iorgulescu, un om influent în România, care aduce acasă 36.000 euro pe lună plus 2.000 euro din pensii pretinde că s-a angajat ca agent de vânzări în Italia pentru că ar avea nevoie de un salariu de 800 de euro.

Gino Iorgulescu este plin de datorii, are afaceri care merg îngrozitor și nu are unde sta. În timpul ăsta fiul său Mario duce o viață de lux, conduce un bolid de sute de mii de euro și trece peste oameni nevinovați care stau la semafor.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

3 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

4 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

5 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România